Η πρώην σύντροφος του δράστη αποκαλύπτει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

by newsroom
0 comment

Ένα βίαιο χαρακτήρα είχε εκδηλώσει ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας που χθες το μεσημέρι σκότωσε με την κυνηγητική του καραμπίνα στη Ρόδο, την 31χρόνη πρώην σύντροφο του Δώρα. Δύο ακόμα γυναίκες που είχαν δεσμό μαζί του υπέφεραν, ενώ κατέφυγαν στις δικαστικές αρχές προκειμένου να γλιτώσουν από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν όταν του ζήτησαν να χωρίσουν.

Μια πρώην συμμαθήτρια του, ήταν μεταξύ των γυναικών που βίωσε εφιαλτικές στιγμές οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της. Η 41χρονη σήμερα γυναίκα που είναι και μητέρα τριών παιδιών μετά το διαζύγιο που με τον πρώην σύζυγο της, έκανε σχέση με τον 40χρονο άνδρα.

Γρήγορα όμως διαπίστωσε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε επαφές, δεν ήταν αυτός που της εμφανίστηκε κατά τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους. Ο καιρός περνούσε και τα πράγματα έπαιρναν μια τροπή η οποία δεν ήταν διαχειρίσιμη. Η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν. Κι έτσι έγινε. Μετά τις αλλεπάλληλες ενοχλήσεις του 40χρονου, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο γρήγορα επήλθε ο τελικός χωρισμός

Μάλιστα η γυναίκα απευθύνθηκε σε δικηγόρο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Εναντίον του ανθρώπου που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της 31χρονης εκπαιδευτικού κατατέθηκαν δύο μηνύσεις, ενώ βρίσκονταν στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης για άσκηση σωματικής βίας και εκβίαση.

«Ο 40χρονος είχε υποκλέψει φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο της πελάτισσας μου στις οποίες αποτυπώνονταν προσωπικές τους στιγμές. Στη συνέχεια το έσπασε σκόπιμα για να μην το καταλάβει η πελάτισσα μου και της αγόρασε καινούργιο. Μάλιστα ήταν και συμμαθητές στο σχολείο»,  λέει στο newsit.gr, o δικηγόρος της 41χρονης, Βασίλης Μπέης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Όταν χώρισαν ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Την απειλούσε ότι εάν δεν τα ξαναβρούν θα δείξει τις φωτογραφίες στα τρία παιδία της. Εκτός από αυτό την είχε επισκεφτεί στη δουλειά της μαζί με μπράβο, ενώ είχε ρίξει στο ρεζερβουάρ της βενζίνης του αυτοκινήτου της ζάχαρή. Παράλληλα η πελάτισσα μου υποψιάζεται ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα με την οποία παρακολουθούσε κάθε κίνηση της».

Το 2011, ο 30χρονος τότε δολοφόνος και αυτόχειρας είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο μια γυναίκα η οποία ήταν μικρότερη του κατά δέκα χρόνια. Ο δράστης κατά τη διάρκεια κυνηγιού τραυματίστηκε στο μάτι του, με αποτέλεσμα να χάσει το 60- 70% της όρασης του.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα όπως αναφέρουν άτομα του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος άρχισε να εμφανίζει μια επιθετική συμπεριφορά. Η σύζυγος τους αποφάσισε να τον χωρίσει, με τον ίδιο να την απειλεί με όπλο.

Κι αυτή γυναίκα κατέφυγε στη δικαιοσύνη. Ο 40χρονος δικάστηκε με το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας και τελικά του απαγορεύτηκε να πλησιάζει τη γυναίκα. Παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων περάσαν σχεδόν δύο χρόνια έως ότου πάψει να ενοχλεί την πρώην σύζυγο του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ – Newsit.gr

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news