Η Πρώτη Έκδοση απαντάει στην γιατρό Πολύμνια Γαλανού για την σημερινή της απρέπεια

by newsroom
0 comment

Προφανώς την γιατρό Πολύμνια Γαλανού είτε την μάλωσαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου για όσα ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Realvoice99.5 είτε δεν έχει η ίδια καταλάβει ποιες είναι οι δηλώσεις τις οποίες και έχει κάνει.

Γνωρίζουμε, ήδη, ότι το θέμα που ανεβάσαμε εχθές το βράδυ είναι πρώτο σε αναγνωσιμότητα.

Το έχουν διαβάσει όχι μόνο οι βουλευτές του τόπου αλλά και στο υπουργείο Υγείας. Διαθέτουμε κάθε μηχανισμό για να βλέπουμε σαν σύγχρονο μέσο την απόδοση των όσων γράφουμε.

Ευτυχώς που υπάρχει το ηχητικό απόσπασμα για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Για να φαίνεται ποιοι κάνουν τούμπες, μεγάλες κολοτούμπες και προσπαθούν να τις πάρουν πίσω ενοχοποιώντας ένα μέσο γιατί κάποιος τους έχει μαλώσει.

Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο skyrodos.gr, στην εκπομπή του Αντώνη Μαρτίνη, η γιατρός Πολύμνια Γαλανού, εμφανώς εκνευρισμένη, αναφέρθηκε στην εφημερίδα Πρώτη Έκδοση της Ρόδου. Ανέφερε δημόσια στον ραδιοφωνικό αέρα, ότι η Πρώτη Έκδοση εργαλειοποιεί καταστάσεις και πώς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ο Μαρτίνης, αναφερόμενη η Πολύμνια Γαλανού στον τίτλο του άρθρου, χαμογέλασε με εκείνο το γνωστό ειρωνικό του υφάκι.

Εδώ κάτι δεν πάει καθόλου καλά, βγαίνει η γιατρός σε μέσο μαζικής ενημέρωσης, όπου σε έναν παροξυσμό πάθους, λέει όσα λέει και μετά αποφασίζει ότι της φταίει ένα άλλο μέσο για όσα έγραψε σύμφωνα με όσα η ίδια έχει πεi;

Στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα που έδωσε στην δημοσιότητα και έχει κάνει διανομή στα social Media o ραδιοφωνικός σταθμός Real Voice 99, 5 η γιατρός Πολύμνια Γαλανού είπε.

Σημείο 04:55

Προσωπικά δεν ικανοποιήθηκα καθόλου από αυτά που άκουσα από τους βουλευτές και σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι ζούμε σε κάποια εικονική πραγματικότητα.Κατάλαβα ότι εμείς είμαστε τόσο καλά εδώ, είμαστε ευτυχισμένοι, ένας κλάδος εργαζομένων που ευτυχούν. Κάποιοι είχανε χάσει εντελώς την πραγματικότητα, βεβαία το κοινό από κάτω τους επανέφερε πολύ γρήγορα στην πραγματικότητα.

Αναφερθήκατε σε ποιον βουλευτή αξιότιμη κυρία Γαλανού; Ποιόν βουλευτή Δωδεκανήσου επανέφερε το κοινό στην πραγματικότητα; Σαφέστατα τον κ. Βασίλη Υψηλάντη.

Το απαραίτητο video για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν μπορούσαν να πάνε αντίθετα και να εκφράσουν την γνώμη τους δημόσια αλλά δεσμεύτηκαν ότι θα μεσολαβήσουν γιατί αν δεν το κάνουν θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα, είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα.

Σημείο 06:45 ο Δημοσιογράφος Τέρης Χατζηιωάννου σε αρκετά αυστηρό τόνο ρωτάει την γιατρό Πολύμνια Γαλανού αν τα όσα καταγγέλει τα έχουν καταλάβει οι βουλευτές.

Η γιατρός Πολύμνια Γαλανού απαντάει.

Οι βουλευτές έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι δουλεύουν οι selfie και οι φωτογραφίες, μας δείχνουν κάθε μέρα που πάνε, δεν μπορώ να πω ότι βαριούνται, τον αλλάζουν τον αέρα τους.

Η δουλειά τους δεν είναι να βγάζουν φωτογραφίες, η δουλειά τους είναι να εργάζονται για τον τόπο τους και να λύνουν τα προβλήματα.

Σήμερα η ίδια γιατρός μας είπε ότι η σχέση της με τους βουλευτές είναι άριστη και να προσέχουμε τι γράφουμε. Μάλλον η ίδια θα πρέπει να προσέχει τι ακριβώς λέει.

Αν η σχέση σας με τους βουλευτές όπως η ίδια αναφέρετε είναι άψογη γιατί σε κάθε σας ραδιοφωνική συνέντευξη τους κρεμάτε στα μανταλάκια; Σας μάλωσαν και φταίει η Πρώτη Έκδοση;

Γιατρέ μια συμβουλή

Καλό είναι όταν κάνετε περαντζάδα σε όλα τα ραδιόφωνα να κρατάτε αρχείο των όσων λέτε.

Καλημέρα σας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news