Η Ρόδος δεν έχει ανάγκη την βρώμα τους, δεν έχει ανάγκη τους ίδιους.

by newsroom
0 comment

Είναι πολλές οι φορές που έχει προκαλέσει δημόσια την δημοτική αρχή ο Πέλωπας να συζητησουνε για ποίο λόγο πρέπει οι πολίτες να τους ψηφίσουν. Για ποιόν λόγο θα πρέπει ακόμα μία φορά να τους εμπιστευτούν τι πρόκειται να αλλάξει;

Aπάντηση καμία και από κανέναν.

Αντίθετα βάζουν τους συνήθης τους λαγούς να τον βρίζουν δημόσια στα social media.

Επί του τραπεζιού οι κότες ψάχνουν τον κόκορα και οι Πάπιες βούβα.

Τι να έρθουν και να πούνε στον Πέλωπα γιατί τα σημεία που βρίσκονται τα ξενοδοχεία Καμπουράκη είναι πεντακάθαρα και η υπόλοιπη Ρόδος βρωμάει;

Nα εξήγήσουν τί, ότι αναλαμβάνουν έργα και τα λεφτά πανε στις τσέπες τους αντί να φροντίσουν ο Ρόδιος Πολίτης να έχει μία όμορφή και καθαρή Ρόδο;

Δεν θέλουμε να γίνουμε Μύκονος θέλουμε να παραμείνουμε Ρόδος. Και αν ο κ. Καμπουράκης θέλει να πάει στην Μύκονο δωρεάν από εμάς τα έξοδα ανέφερε στην Πρώτη Έκδοση ο Πέλωπας.

Δώσανε πόσα χιλιάρικά να εξαπατήσουνε τον Ροδιακό Λαό να τους ψηφίσει, ψήφος και πενηντάρικο, ψηφοδέλτιο και επιταγή του Πάππου. Είναι γνωστά αυτά.

Ο Τόπος δεν τους χρειάζεται, αποδείξανε ότι είναι ανίκανοι για την θέση που τους εμπιστέυτηκε ο Ρόδιος πολίτης.

Εξυπηρετούν τον κάθε απελπισμένο επιχειρηματία που σηκώνει αυθαίρετα και παίζουν την τυφλόμυγα και τα παπάκια στο νερό κάνουν μπάνιο δροσερό.

Βγήκε ο περιφεριάρχής και η Ρένα να κυνηγούν τα μεσα μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν τους χαιδεύουνε τα αυτιά. Αυτή είναι η δουλειά τους η καθημερινή; Σαφέστατα και όχι.

Βγήκε το άλλο πηθίκι της δεξίας να μας πεί τι γιατί μας αντέχει ο τόπος ενώ αυτός που δεν τον αντέχει ο ίδιος του ο εαυτός γιατί δεν πάει στην Κάλυμνό; Aλλά είναι πολλά τα λεφτά και οι εξυπηρετήσεις που παίρνει από τον Χατζημάρκο.

Αν θέλετε λοιπόν δήμάρχους τέτοιους μπορείτε να τους κρατήσετε αλλά να μην παραπονιέσαι λαέ της Ρόδου.

Αν πάλι δεν τους θές δείξε τους την Πόρτα της εξόδου. Και σε αυτούς και στο πελατειακό καθεστός τους.

Η Ρόδος δεν έχει ανάγκη την βρώμα τους, δεν έχει ανάγκη τους ίδιους. Πρέπει να φύγουνε, τώρα, σήμερα όχι αύριο δήλωσε ο Πέλωπας.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news