Η Ρόδος καλωσορίζει την 26η Συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας για τη Μελέτη της Ανάπτυξης της Συμπεριφοράς .

by newsroom
0 comment

Η Ρόδος καλωσορίζει με εξαιρετική χαρά την 26η Συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας για τη Μελέτη της Ανάπτυξης της Συμπεριφοράς (ISSBD).

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στην Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας για τη Μελέτη της Ανάπτυξης της Συμπεριφοράς (ISSBD), καθηγήτρια στο University of Michigan κα. Toni Antonucci και την Πρόεδρο του Συνεδρίου, καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κα. Φρόσω Μόττη-Στεφανίδη, για την ευκαιρία που έδωσαν στη Ρόδο να φιλοξενήσει ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου προβληματισμού για την ανθρώπινη ψυχολογία σε πρωτοφανείς συνθήκες όπως αυτές που ζήσαμε με την πανδημία.

Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευκαιρία να βρίσκεται μαζί μας, στην γενέθλια πατρίδα του ο εξέχων ακαδημαϊκός, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ, Elliot Turiel. Είναι δε ακριβό προνόμιο για μένα με την ιδιότητα του Δημάρχου Ρόδου, να έχω την τιμή να βραβεύσω ένα άξιο παιδί της ροδίτικης γης. Είναι πραγματικά μια πολύ συγκινητική στιγμή καθώς η προσωπική ιστορία του μοιάζει μυθιστορηματική και συμπυκνώνει μνήμες από την ιστορία του νησιού μας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου και μια ευχάριστη όσο και γόνιμη διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news