Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν επιβαρύνει τους δημότες με τέλη και εισπράξεις που δεν μπορούν να καταβληθούν

by newsroom
0 comment

Μια ώρα πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν καν ακούσει την εισήγηση του Δημάρχου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ο κ. Χατζηδιάκος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την “αγωνία” του για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ρόδου με αφορμή τη συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2022.
Όσο και αν δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, τα ψέματα και την ισοπεδωτική λογική του πρώην Δημάρχου, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Η τροποποίηση του προϋπολογισμού ήταν απολύτως αναγκαία προκειμένου αυτός να προσαρμοστεί στις πραγματικές συνθήκες και στα αντικειμενικά δεδομένα. Όταν τα έσοδα-έξοδα του Δήμου τροποποιούνται, τότε ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να διαμορφώσει ανάλογα τον προϋπολογισμό του.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν επιβαρύνει τους δημότες με τέλη και εισπράξεις που δεν μπορούν να καταβληθούν, γιατί βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, ειδικά σε δύσκολες εποχές, όπως η τωρινή. Αυτό δεν θα το καταλάβει ο Φώτης Χατζήδιάκος ποτέ. Ούτε θέλει, ούτε μπορεί.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news