Η στημένη δημοσκόπηση εναντίον του Μπάμπη Κόκκινου

by newsroom
0 comment

Όσο εσείς κάνετε πηγαδάκια και λέτε με την εντολή του μεγάλου ξέρεις ο Ρόγκας στο Περιθώριο εγώ θα γελάω με πάθος. Θα γελάω με πάθος γιατί οι κύριοι πληροφοριοδότες μου είστε εσείς οι ίδιοι.

Πάμε λοιπόν να πούμε αλήθειες, για μάγισσες, κοκκινοσκουφίτσες και δράκους.

Στις τελευταίες εκλογές μαθαίνω ότι στο παρατρίχα έγινε μία δημοσκόπηση. Η τελευταία δημοσκόπηση λίγο πριν την κάλπη. Στην δημοσκόπηση αυτή ή κάποιος έβαλε το χεράκι του ή εταιρεία δεν την έκανε σωστά. Την δημοσκόπηση αυτή από όπου και αν την δεις μπάζει νερά δεν επαληθεύτηκε πουθενά. Μάλιστα τα ποσοστά που έδωσε ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτά που έβγαλε η κάλπη.

Οι δύο δημοσιογράφοι και ο πολιτικός ήθελαν να πλήξουν πολιτικά τον Μπάμπη τον Κόκκινο πραγματικά η δημοσκόπηση αυτή του έκανε ζημιά. Ο Μπάμπης όχι μόνο δεν πήρε τα ποσοστά της δημοσκόπησης αλλά πήρε παραπάνω και κατά την διάρκεια τα ποσοστά αυτά ανέβηκαν πολύ.

Μαθαίνω από τα μεγάλα γεράκια της Δημοσιογραφίας ότι έχουν σκοπό να την στήσουν πάλι στον Κόκκινο με μια καταγγελία που δεν έχει απολύτως καμία βάση. Βάση έχει μόνο στα όνειρα τους. Ήθελαν να βγάλουν ότι ο Πολιτικός και ο δημοσιογράφος του τα έδιναν για να κάνει επιθέσεις. Τους προλάβαμε πάλι γιατί τα γεράκια κελάηδησαν στην Πρώτη Έκδοση σαν καρδερίνες.

Έτσι γίνονταν και γίνεται στην Πολιτική του νησιού. Γελάνε τα μικρόφωνα και κλαίνε τα πληκτρολόγια.

YΓ. Επειδή οι καρδερίνες θα κλαίνε σαν κουκουβάγιες να το κάνω λίγο ποιο σαφής το άρθρο. Από περιφέρειας μεριά κανείς δεν έχει σχέση. Παραταξιακός ήταν ο Δάχτυλος και μόνο

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news