Η συνέντευξη στον Μαρτίνη έφερε την καθαίρεση του Γιάννη Καμπούρη

by newsroom
0 comment

Τα ηνία της ΔΕΥΑΡ, «καθαιρώντας» τον αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Καμπούρη, ανέλαβε από χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Η απόφαση του δημάρχου, την οποία γνώριζαν ελάχιστοι, έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Στο παρασκήνιο.

Δεν ήταν κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε, μάλιστα το αναμέναμε. Μπορώ να σας πώ ότι είχε κιόλας αργήσει.

Η συνέντευξη του Αντιδημάρχου Γιάννη Καμπούρη στον Αντώνη Μαρτίνη ήταν αυτή η οποία προκάλεσε την οργή του Αντώνη Καμπουράκη.Ο Δήμαρχος άστραψε και βρόντηξε μέσα στο Δήμο Ρόδου.

Εντεταλμένος να βάζει σε κίνδυνο τους πάντες ο Μαρτίνης. ο Δήμαρχος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος.

Ειδικά η επιμονή του Μαρτίνη να πάρει απαντήσεις από τον Γιάννη Καμπούρη για το αν θα διεκδικήσει ή όχι το μέγαρο του Δήμου στις εκλογές κόστισε την παραμονή του στην ΔΕΥΑΡ.

Είχε βλέψεις για το Δήμο της Ρόδου ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καμπούρης; Εκείνος είχε δηλώσει στην Πρώτη Έκδοση ότι το νησί έχει δήμαρχο και δεν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει την δημαρχία.

Η καθαίρεση του Γιάννη Καμπούρη ΄ήταν ένα μήνυμα και προς τους υπολοίπους. Κοινώς όποιος βγαίνει στον Μαρτίνη θα βλέπει την έξοδο από το δημαρχιακό μέγαρο.

Άλλωστε στην υπογραφή των συμβάσεων στο Δημαρχιακό Μέγαρο για το φράγμα Γαδουρά ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης στην ομιλία του έδειξε την ενόχληση του.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες μας έγινε κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Η ομιλία του την ημέρα εκείνη προανήγγειλε την καθαίρεση του Γιάννη Καμπούρη. Ο Μαρτίνης από την άλλη προφανώς κάποια πράγματα δεν τα κάνει τυχαία. Ούτε τυχαία ανέφερε ότι ο Καμπουράκης πιθανών να πάει για βουλευτής ούτε τυχαία έβγαλε τον Γιάννη Καμπούρη στο ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Καμπουράκης πλέον δεν αστειεύεται.  Βγείτε στο Μαρτίνη όσοι θέλετε να βγείτε. Ο δρόμος της εξόδου είναι εκεί.

Και ο Καμπουράκης θα το πράξει. Πλέον δεν αστειεύεται

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news