Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar υποστηρικτής σίτισης του MadWalk 2021 By Serkova Crystal Pure

by newsroom
0 comment

O Μεγάλος Κακός Λύκος φόρεσε τα καλά του και συμμετείχε στη διοργάνωση του πιο συναρπαστικού Fashion Music Project της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την 23η Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do.

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar, η οποία ανέλαβε τη σίτιση της παραγωγής του Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure, προσέφερε στιγμές απόλαυσης σε διοργανωτές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και μοντέλα. Στην πασαρέλα του Madwalk βρέθηκαν για μια ακόμα χρονιά τα σπουδαιότερα ονόματα του κόσμου της μόδας με εκπληκτικές δημιουργίες, μοναδικά υφάσματα και εντυπωσιακά catwalks, τα οποία ανέδειξαν με τις φωνές τους γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar είχε τη χαρά να αποτελέσει μέρος αυτής της γιορτής, αφού τα ζουμερά σουβλάκια, οι vegan επιλογές, οι ολόφρεσκες σαλάτες, τα λαχταριστά burgers & club sandwich «συνόδευσαν» τους διοργανωτές, χαρίζοντας τους μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Από τη βραδιά δεν έλειπαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, όπως η πασαρέλα της ΔΕΗ με δημιουργίες υψηλής ραπτικής που σέβονται το περιβάλλον και προωθούν μία πράσινη αντίληψη για τη ζωή.

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar στέκεται και η ίδια με ευαισθησία απέναντί στα ζητήματα περιβαλλοντικής συνείδησης και έχει υιοθετήσει πράσινες πρακτικές λειτουργίας και εξοικονόμησης ενέργειας και στα 10 καταστήματά της στην Αττική. Από την ίδρυση της το 2013 μέχρι σήμερα η εταιρία στηρίζει έμπρακτα events και πρωτοπόρες διοργανώσεις, που προάγουν τον πολιτισμό, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη μουσική και συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα στιγμές απόλαυσης με τις λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις της.

H ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα και η φιλοξενία είναι οι αξίες που την έχουν αναδείξει τη Νο1 επιλογή στην καρδιά του καταναλωτή.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news