Η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου καταγγέλλει μπούλινγκ από νταήδες του ΜέΡΑ25

by newsroom
0 comment

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την εμπειρία της ως βουλευτής του ΜέΡΑ25 η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου. Η ίδια μιλάει για «μπούλινγκ, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού» από το ΜέΡΑ25.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδάμου μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια «αυταρχική» και «άκρως αντιδημοκρατική» συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας.

H βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ενώ ήταν έγκυος η ηγεσία και στελέχη του κόμματος της ασκούσαν μπούλινγκ, τραμπουκισμούς και mobbing. Η ίδια είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο δίχως ενσυναίσθηση, καθώς έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος και δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους. Παράλληλα, η βουλευτής ανέφερε πως στελέχη του κόμματος υπονόμευαν και εμπόδιζαν το κοινοβουλευτικό της  έργο με σκοπό να τη μειώσουν και να τη βλάψουν πολιτικά. Όλα αυτά, σύμφωνα με την ίδια, λειτούργησαν σωρευτικά και οδήγησαν την βουλευτή,  στην ανεξαρτητοποίησή της.

Σε ερώτηση για το πολιτικό της μέλλον, η Κ. Αδάμου απάντησε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής και αναφέρθηκε με καλά λόγια στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news