Η Υπόθεση Ζαχαριουδάκη έφερε αλλαγές στον Λιμένα Κολώνα. Τα αλλάζει όλα ο υπουργός

by newsroom
0 comment
Η Υπόθεση Ζαχαριουδάκη φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη στο υπουργείο Ναυτιλίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτης Έκδοσης τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και οι αποφάσεις που έχουν παρθεί πρόκειται να φέρουν αλλαγές, τέτοιες, έτσι ώστε το παράνομο σύστημα που υπάρχει εκεί και έχει γίνει πελατειακό καθώς το εξυπηρετούσαν  πολιτικοί που έκαναν χάρες τελειώνει.
Ο Υπουργός δεν μάσησε, δεν ρώτησε το καθεστώς τι να κάνει. Πήρε την απόφαση, την υπέγραψε και την δημοσίευσε.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Υπουργού το στίγμα ελλιμενισμού , παραμονής , φόρτωσης και εκφόρτωσης των αλιευτικών είναι το κέντρο της Κολώνας .
Με ανάρτηση του στο facebook  ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Ροδίτης καταγγέλει οτι με υπουργική απόφαση αποκτούν στίγμα ελλιμενισμού,παραμονής και φόρτωσης αλιευτικά σκάφη στο λιμάνι της Κολώνας στην Ρόδο.

Προχθές ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς να ρωτήσει κανέναν , χωρίς να συμβουλευτεί ή έστω να ενημερώσει τους φορείς Υπέγραψε Απόφαση σύμφωνα με την οποία παραχωρεί τη Κολώνα στα Αλιευτικά Σκάφη .

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο αρχιμάγειρας της ενέργειας αυτής είναι γνωστός Αυτοδιοικητικός από την Κάλυμνο ο οποίος παρακολουθούσε την Υπόθεση του Αντώνη Ζαχαριουδάκη από πολύ Κοντά.

Την υπόθεση του Αντώνη Ζαχαριουδάκη έχει χειριστεί η δικηγόρος Πόπη Οικονόμου

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news