Ηγέτης ο Καμπουράκης στο Δημοτικό Συμβούλιο

by newsroom
0 comment

Στην πρώτη μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων, ο Καμπουράκης για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Ηγέτη.

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία, με μία εμπεριστατωμένη ανάλυση, από αυτές που λείπουν από το δημόσιο λόγο σήμερα στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι συμφώνησαν μαζί του, μη μπορώντας να κρύψουν το θαυμασμό τους για τον Καμπουράκη, ανεξάρτητα από την παράταξη που ανήκουν.

Όταν ετέθη το ζήτημα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και κάποιοι προσπάθησαν να ψελλίσουν ενστάσεις και αντιρρήσεις μετά την εισήγηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Κώστα Ταρασλιά, ο Αντώνης Καμπουράκης πήρε το λόγο και πάλι τους άφησε άφωνους με τα επιχειρήματά του και την τεκμηριωμένη του άποψη. Πραγματικά ηγετική η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, από αυτές που χρειάζεται σήμερα ο τόπος μας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Φώτης Χατζηδιάκος αντιλαμβανόμενος πως χάνει για μία ακόμη φορά από τον Αντώνη Καμπουράκη, άνοιξε πανιά για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ και αφήνει την επερχόμενη ήττα στις δημοτικές εκλογές να την χρεωθεί άλλος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news