Ιωάννης Παππάς : «Ανοιχτοί στο διάλογο με βάση το δίκαιο, κλειστές πόρτες στις απειλές και τις αμφισβητήσεις».

by newsroom
0 comment

Στο ΑΙΓΑΙΟ TV και την εκπομπή  του Τέρη Χατζηιωάννου «Μαζί στις 3» παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, για να αναλύσει θέματα της επικαιρότητας και των Δωδεκανήσων.

Ο  κύριος Παππάς εξήρε τη σημασία της  άφιξης των νέων  μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τα οποία αλλάζουν την ισορροπία στο Αιγαίο και την Ανατολική  Μεσόγειο, δίνοντας υπεροχή στις Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις και  ενισχύοντας την αποτρεπτική ισχύ της χώρας, ενώ δήλωσε πως η Ελλάδα είναι ανοιχτή στον υγιή διάλογο με βάση το Διεθνές Δίκαιο, αλλά θα έχει πάντα «κλειστές πόρτες» απέναντι στις απειλές και τις αμφισβητήσεις.

Αναφέρθηκε στην σημαντική συμφωνία, για το project “THE RHODES CO-LAB , SUSTAINABLE DESTINATION” ,  που επετεύχθη από την Περιφέρεια Νοτίου  Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου σε συνεργασία με την TUI, με τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης, για την περιβαλλοντική αειφορία.

Επίσης, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει για την μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω- Μαστιχαριού, ως προς την  ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Σημειωτέον, πως ο Βουλευτής είχε κινήσει τις διαδικασίες, μέσω των επαφών με τους εμπλεκόμενους φορείς, για να ξεκινήσουν οι εν λόγω ενέργειες.

Τέλος, ενημέρωσε για την πορεία της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω, στην περιοχή Λινοπότι, ζήτημα για το οποίο έχει κινηθεί προσωπικά ο ίδιος, σε συνεργασία με τον Δήμο Κω, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Ανάπτυξης και την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news