Κάποια στιγμή ας κάνουν αυτοκριτική οι ξενοδόχοι για την έλλειψη προσωπικού!!

by newsroom
0 comment

Έχουμε αποκαλύψει πολλά κακά κείμενα στα ξενοδοχεία της Ρόδου. ‘Έχουμε συναντήσει καταστάσεις που μέσα από αυτές έχει διαπιστωθεί μια περίεργη και κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό.

Διευθυντές που κάνουν πατίνι την ζωή των εργαζόμενων με τακτικές εκφοβισμού. Ένα από τα προβλήματα εννοείται είναι η επιδεινούμενη τα τελευταία χρόνια άθλια συμπεριφορά προς το προσωπικό. Ο Εργαζόμενος εξαρτάται μόνο από τον Διευθυντή ή τον προϊστάμενο, προκειμένου ο εργαζόμενος στις δύσκολες εποχές που ζούμε να έχει δουλειά ανέχεται κάποιες από τις συμπεριφορές αυτές αλλά όχι πια.

Έτσι φτάσαμε στην καλοκαιρινή σεζόν και οι επίδοξοι ξενοδόχοι δεν έχουν προσωπικό.

Μας αξίζει λοιπόν να γίνουμε ρεζίλι;  Στη Ρόδο έχουν έρθει οι τουρίστες αλλά η Ρόδος δεν έχει προσωπικό.

«Ξεπερνούν τις 5.000 οι εργαζόμενοι που μετά από ένα μήνα δουλειάς παραιτήθηκαν ενώ το πρόβλημα με τις κενές θεάσεις εργασίας διογκώνεται, είναι περισσότερες από 50.000» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως όλα είναι στον αέρα.

«Δεν εφαρμόζονται Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας, δεν γίνονται έλεγχοι, εργάζονται με εξαντλητικά ωράρια, χωρίς ρεπό και φυσικά στο τέλος του μήνα δεν βλέπουν τα χρήματα που έπρεπε να δουν» .

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news