Καρφώνει Υψηλάντη η Πολύμνια. Φωτογραφίες, μόστρα και φιγούρα οι βουλευτές

by newsroom
0 comment

Στον Realvoice99,5 και στον Τέρη Χατζηιωάννου μίλησε σήμερα το πρωί η γιατρός Πολύμνια Γαλανού.

Αυτό που έπρεπε να γίνει με την πρωτοβουλία που πήρε το Εργατικό Κέντρο Ρόδου έγινε, μάθανε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στο νοσοκομείο μας τόνισε.

Άρα από εδώ και πέρα δεν μπορούν να πουν δεν ήξερα δεν γνώριζα. Τώρα όλοι ξέρουν και όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Αν κάποιοι δεν ενδιαφερθούν για το πως λειτουργεί το νοσοκομείο της Ρόδου θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους όταν το νοσοκομείο της Ρόδου Βουλιάξει.

Στην ερώτηση του Τέρη Χατζηιωάννου αν πήρε τις απαντήσεις που περίμενε η γιατρός Πολύμνια Γαλανού στην συγκέντρωση που έγινε στο εργατικό κέντρο Ρόδου η Πολύμνια Γαλανού απάντησε:

Δεν ικανοποιήθηκα από όσα άκουσα από όσα άκουσα από τους βουλευτές. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ζούσαμε σε μία εικονική πραγματικότητα, κατάλαβα ότι εμείς είμαστε τόσο καλά εδώ, είμαστε ευτυχισμένοι, ένας κλάδος εργαζομένων που ευτυχούν.

Αναφερόμενη στον βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη η Πολύμνια Γαλανού ανέφερε: Κάποιοι είχανε χάσει εντελώς την πραγματικότητα, βεβαία το κοινό από κάτω τους επανέφερε στην τάξη.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν μπορούσαν να πάνε αντίθετα και να εκφράσουν την γνώμη τους δημόσια αλλά δεσμεύτηκαν ότι θα μεσολαβήσουν γιατί αν δεν το κάνουν θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα, είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα.

Οι βουλευτές έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι δουλεύουν οι selfie και η φωτογραφίες, μας δείχνουν κάθε μέρα που πάνε, δεν μπορώ να πω ότι βαριούνται, τον αλλάζουν τον αέρα τους.

Η δουλειά τους δεν είναι να βγάζουν φωτογραφίες, η δουλειά τους είναι να εργάζονται για τον τόπο τους και να λύνουν τα προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news