Καταγγελίες καταστηματάρχών στην παλιά πόλη για τον Αντιδήμαρχό Στέφανο Δράκο

by newsroom
0 comment

Αρκετές είναι οι καταγγελίες των επιχειρηματιών της Παλιάς Πόλης της Ρόδου που διαμαρτύρονται για τον Αντιδήμαρχό Στέφανο Δράκο.

Οι επιχειρηματίες που έχουν προβλήματα γιατί όπως ισχυρίζονται ο αντιδήμαρχός τους ταλαιπωρεί με τους κοινόχρηστούς χώρους.Για την ακρίβεια δίνει άδειες κοινόχρηστων χώρων εκεί που ο ίδιος θέλει και που του εξυπηρετούν τα συμφέροντα του.

Μην ξεχνάμε ότι ο αντιδήμαρχός κ. Στέφανος Δράκος ήρθε σε αντιπαράθεση με ύβρεις και απειλές με μητέρα επιχειρηματία μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του παιδιού της και την απειλούσε για την θέση της στο δήμο της Ρόδου. Έπειτα από απειλές και ύβρεις καταλήξανε με μήνυση που έκανε η μητέρα στον αντιδήμαρχό κ. Δράκο στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.

Σε επιβεβαιωμένο επεισόδιο η καταγγέλουσα μητέρα επιχειρηματία αναφέρει ότι απειλήθηκε για μετάθεση της στην Καταβιά.

Οι επιχειρηματίες αντιδρούν στις τακτικές του αντιδημάρχου διότι οι νομικοί σύμβουλοι των επιχειρηματιών έχουν ζητήσει να γίνει έλεγχος στις άδειες των καταστηματαρχών.

Ποιοί δηλαδή είναι νόμιμοι και ποιοί παράνομοι.

Οι επιχειρηματίες καταγγέλουν ότι ο αντιδήμαρχός στοχοποιεί συγκεκριμένους επιχειρηματίες ότι κάνουν μήνυσεις στους υπόλοιπους καταστηματάρχες για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα τους.

Κάτι τέτοιο βέβαια αναφέρουν οι επιχειρηματίες δεν ισχύει.

Αυτό που έχει βάση είναι ότι ο κάθε επιχειρηματίας ψάχνει να βρεί το δίκιο του απέναντι στις αντιδικίες του αντιδημάρχου Στέφανου Δράκου σε ότι φορά τους χώρους τους κοινόχρηστους.

Οι νομικοί συμβούλοι των επιχειρηματιών ζητήσανε έλεγχό από την αρχή διαφάνειας προκειμένου να αποδειχθεί ποιοί και αν εξυπηρετούνται από πίσω πόρτα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news