Κατερίνη: Μητέρα μαθήτριας Δημοτικού καταγγέλλει ότι η δασκάλα χαστούκισε το παιδί της

by newsroom
0 comment

Εκτός της μήνυσης, η μητέρα της ανήλικης ζητά, με έγγραφη καταγγελία, την πειθαρχική τιμωρία της εκπαιδευτικού – Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η γυναίκα, η δασκάλα χαστούκισε τη μαθήτρια καθώς η τελευταία αρνήθηκε να της δώσει ένα χαρτάκι
Μήνυση σε βάρος δασκάλας Δημοτικού στην Κατερίνη κατέθεσε μητέρα 8χρονης μαθήτριας. Στη συνέχεια, η μητέρα μετέφερε την κόρη της στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα σωματικής βίας.

Εκτός της μήνυσης, η μητέρα της ανήλικης ζητά – με έγγραφη καταγγελία – προς τον διευθυντή του σχολείου και τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, την πειθαρχική τιμωρίας της εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Νουλέζας, η δασκάλα χαστούκισε τη μαθήτρια καθώς αρνήθηκε να της δώσει ένα χαρτάκι που προηγουμένως της έδωσε μία συμμαθήτριά της.

Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, ανυποψίαστη για ό,τι είχε προηγηθεί, μετέβη στο σχολείο για να την παραλάβει και την βρήκε να κλαίει και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως αναφέρει ο κ. Νουλέζας, η δασκάλα ισχυρίσθηκε ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

Η ανάρτηση του δικηγόρου:

«Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης χαστούκισε χωρις σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθές Τρίτη 24/5 δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικία 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στην μητέρα της. Η μητέρα της ανυποψίαστη για ότι είχε προηγηθεί όταν μετέβη να την παραλάβει την αντίκρυσε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση ,τρομαγμένη και φοβισμένη απο το δυσάρεστο συμβάν βίας με πρωταγωνίστρια μια εκπαιδευτικό δασκάλα του μαθήμστος Μουσικής η οποία μάλιστα ισχυρίσθηκε ενώπιον της ότι δήθεν η ανήλικη μαθήτρια ψεύδεται. Η μητέρα μετέφερε αμέσως στα! Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας Σήμερα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στα!πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας Μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης, ζητώντας την ποινική δίωξη και τιμωρία της ενω ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντή του Σχολείου και τον Προιστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική τιμωρία της».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news