Κατέθεσε ένα χαρτί ο Ροϊλός που δεν προτείνει τίποτα για αυτά που μας καίνε και μας πνίγουν!!!

by newsroom
0 comment

Συναδελφισσες-οι, καλησπέρα, σήμερα Τετάρτη 11 Μαϊου έρχεται ο κος Ροϊλός Διοικητής της 2ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο  μας και ζητάει ανοιχτά & ξάστερα πια τα χειρουργεία να γίνονται στην Euromedica , χωρίς να δίνει λύσεις καθόλου στα τεράστια προβλήματα και στις ελλείψεις μας, υποβαθμίζοντας περισσότερο πλέον την δημόσια υγεία και το νοσοκομείο.

Δεν λειτουργεί εδώ και καιρό ο μαγνήτης,ο μαστογράφος , η οστική πυκνότητα,και πολλά άλλα που υπολειτουργούν και καταρρέουν κι έρχονται τώρα να προστεθούν και τα χειρουργεία στην μαύρη λίστα της κυβέρνησης. Δηλαδή ξεκάθαρα ενισχύουν τα κέρδη των ιδιωτών και δεν τους καίγεται καρφακι για τον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας, ούτε για τους κατεστραμμένους εργασιακούς μας χώρους. Κατέθεσε ένα χαρτί ο Ροϊλός που δεν προτείνει τίποτα για αυτά που μας καίνε και μας πνίγουν!!!

Αύριο λοιπόν στις 11 επιβάλλεται αν μη τι άλλο να του δώσουμε μία απάντηση. Να του δείξουμε μαζί με τους Γιατρούς όλοι κι όλες μας την οργή μας και την αγανάκτηση μας. Προτείνω αρχικά στις 11 να βγούμε με το πανό μας στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου και μετα στις 12 παρά τέταρτο να πάμε στο γραφείο του διοικητή, όπου θα έχουν μαζευτεί και οι γιατροί. Να μας δουν επιτέλους ενωμένους και αποφασισμένους.
Μου το πρότεινε εξάλλου η ίδια η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών η Πολύμνια Γαλανού.
Όλοι κι όλες οι συνάδελφοι υγειονομικοί του Νοσοκομείου μας, αλλά καλούμε να συμμετέχουν και όλοι οι εργαζόμενοι από τα υπόλοιπα Σωματεία Συλλόγους Φορείς της Ρόδου στην Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου στις 11 π μ για να “υποδεχτούμε” όπως” αξίζει” στον Διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε. & μετά στις 12 θα ανέβουμε στο Γραφείο του Διοικητή να διαμαρτυρηθούμε και να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τις απαράδεκτες προτάσεις του και για την πλήρη απαξίωση των κόπων μας και της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.
0 σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news