Καθοδηγούμενη Τηλεπερσόνα ο Μαρτίνης, Νοθεύει τις εκλογές Πασόκ με εντολή Ζανετούλη

by newsroom
0 comment

Είναι πρωτοφανή αυτά που ζούμε, η καθοδηγούμενη ραδιοφωνική τηλεπερσόνα Αντώνης Μαρτίνης που μετά την ολοκληρωτική καταστροφή μια αθλητικής ομάδας η κακιά σκάλα του έδειξε τον δρόμο της εξόδου.

Θά πρέπει άμεσα το Πασόκ αλλά και ο ίδιος ο εισαγγελέας να παρέμβουν.

Σήμερα ξεκίνησε να Νοθεύει με ύπουλους τρόπους το αποτέλεσμα της Νομαρχιακής επιτροπής.

Υπόλογος ο κ. Παπανικόλας που δέχεται να τον σπατουλάρει στα κοπλιμέντα η ραδιοφωνική τηλεπερσόνα προκειμένου να εκλεγεί στην νομαρχιακή.

Ηθικός αυτουργός του εγκλήματος ο Δημήτρης Ζανετούλης που με ύπουλους τρόπους προσπαθεί να πετάξει έξω όσους δεν συμπαθεί.

Ο κ. Παπανικόλας δεν παίζει τίμια στο παιχνίδι των εκλογών αφού στηρίζετε από τον Μαρτίνη και το περιβάλλον του και σε συνεννόηση με Καρνάβα Ζανετούλη προσπαθούν να εξασφαλίσουν με ψεύτικες και ύπουλες κινήσεις την ψήφο των πολιτών.

Και αν ο ίδιος ο κ. Παπανικόλας θεωρεί ότι δεν είναι έτσι όπως τα γραφουμε θα πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα με επιστολή του και να απαιτήσει απο τον Μαρτίνη να αφαιρεθούν όλα όσα γράφει.

Ο Μαρτίνης με τον Ζανετούλη δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν στο κάδρο της εξόντωσης τον δικηγόρο Νίκο Μουτσάκη.

Οι δύο τους είχαν συνεννοηθεί να την στήσουν στον ραδιοφωνικό αέρα στον Νίκο Μουτσάκη και να ξεκινήσει μια εφιαλτική επίθεση από Ζανετούλη για να τον πετάξουν έξω, ακριβώς όπως είχαν κάνει και στην ραδιοφωνική συνέντευξη του Αλέκου Παππουρά τον οποίο ο μή έγκυρος Μαρτίνης αντιμετώπισε απαξιωτικά και στα επόμενα λεπτά εξυμνούσε τον Παπανικόλα.

Οι συνεργάτες του Νίκου Μουτσάκη κατάλαβαν άμεσα τις κινήσεις Μαρτίνη και ενημέρωσαν τον Νίκο Μουτσάκη να μην βγει στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο Μαρτίνης εχτές το βράδυ είχε βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου το πρωινό της Πέμπτης να έχει τον Νίκο Μουτσάκη στον ραδιοφωνικό αέρα. Και πάλι ενημερώθηκε ο Νίκος Μουτσάκής να μην βγει.

Ο Μαρτίνης αφού δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του ραδιοφωνικά ξεκίνησε να γράφει αρλούμπες προκειμένου να επηρεάσει την σκέψη εκείνων που θα ψήφίσουν Μουτσάκη συνδέοντας τον με τον Σταμάτη Μαργέλο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σκοπίμως για να επηρεάσει αρνητικά όσους θα τον ψηφίσουν.

Κατηγορούν τον Νίκο Μουτσάκη ότι έχει κάνει με υποψηφίους συμφωνία στο Παρασκήνιο ενώ προεξοφλεί το αποτέλεσμα και ονομάζει φαβορί τον Παπανικόλα πάλι για επηρεάσει τους υποψηφίους.

Τίθεται θέμα της Δημοκρατίας, θέμα τις εκλογικής διαδικασίας που τα αρμόδια όργανα καθώς και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να παρέμβουν.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news