Κόκκινος:Το ιστορικό “ΟΧΙ” και το” έπος του σαράντα ” εμπνέει και καθοδηγεί!

by newsroom
0 comment
Το ιστορικό “ΟΧΙ” και το” έπος του σαράντα “
εμπνέει και καθοδηγεί!
Ο εορτασμός της  ιστορικής επετείου της “28ης Οκτωβρίου 1940” παραμένει επίκαιρος, εκπέμπει  μηνύματα και αναδεικνύει τις  αρετές του Ελληνικού Έθνους.
Είναι ημερομηνία “σταθμός ” για την ένδοξη Ελληνική αλλά και για την Παγκόσμια Ιστορία. Είναι απαρχή  μεγάλων  αγώνων των προγόνων μας ενάντια στις δυνάμεις του ολοκληρωτισμου και της βαρβαρότητας.
Η Ελλάδα που παλεύει και αντιστέκεται κάτω από δύσκολες συνθήκες δίνει ισχυρό” ράπισμα” στον Ιταλικό ιμπεριαλισμό  και στέλνει μήνυμα αγώνα και ελπίδας σε όλη την οικουμενη  αποδεικνυοντας ότι ο “Άξονας” (Ιταλία-Γερμανία-Ιαπωνία) δεν είναι ανίκητος!
Το ιστορικό ΟΧΙ και το “έπος του σαραντα” ανέδειξαν την Ελληνική λεβεντιά και τις υψηλές και αναλλοίωτες αξίες που υπηρετεί ο λαός μας.
Το ηρωικό ΟΧΙ εμπνέει και καθοδηγεί τις γενιές των Ελλήνων. Είναι διαρκής ο αγώνας να διαφυλαχτεί η ειρήνη αλλά είναι υποχρέωση όλων μας να επαγρυπνούμε και να μαχομαστε  για την ελευθερία, την ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας!
Σήμερα που “κακοί” γείτονες μας προκαλούν είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε με εθνική συνεννόηση και  ενότητα και με αγώνες και θυσίες  – αν χρειαστεί – για την πατρίδα να κερδίσουμε το παρόν και  το μέλλον.
   Ζητώ η Ελλάδα
   Ζητώ η 28η Οκτωβρίου 1940 και το ηρωικό ΟΧΙ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news