Κύριε Δράκο το παραμύθι κτηματολογίου έχει πολύ δράκο μέσα

by newsroom
0 comment

Αναρτήσεις πολιτών πρός τον κ. Αντιδήμαρχό

Προφανώς ο κ. Αντιδήμαρχος θεωρεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι το Κτηματολόγιο Ρόδου παραμένει κλειστό ΜΟΝΟ για έναν χρόνο.

Μας παρουσιάζει λοιπόν ως μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι στις 25 Οκτωβρίου θα έχουν μεταφερθεί τα αρχεία χωρίς βέβαια να αναφέρεται από κάποιον υπεύθυνο η ημερομηνία ολοκληρωμένης έναρξης της λειτουργίας του.

Παραλείπει να μας ενημερώσει βέβαια, για το γεγονός ότι ο Δήμος Ρόδου ήταν αυτός που πρότεινε την μεταφορά του σε ακίνητο που ΔΕΝ του άνηκε.

Συνεπώς, ο Δήμος Ρόδου γνώριζε ότι θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες παραχώρησης χρήσης των κτηριακών εγκαταστάσεων του παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου και δεν έπραξε κάτι για να επιταχύνει τις διαδικασίες αυτές.

Καλό είναι επιπλέον, να γνωρίζει ότι στην Ρόδο υπάρχουν και απλοί – μέσοι πολίτες , με επαρκή μόρφωση , που καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν και δεν χρειάζονται να τους τα εξηγήσει κάποιος πολιτικός χρησιμοποιώντας ατυχή παραδείγματα .

Ατυχές παράδειγμα αυτο για την συντήρηση σπιτιού ενός ξένου. Ο Ροδιακος λαός για να μην πω ο Δωδεκανησιακος λαός δεν είναι ξένος ούτε γείτονας. Είναι κάτοικος και νοικοκύρης αυτού του τόπου.

Κάνατε ενέργειες για τους πολίτες αυτού του τόπου δεν εξυπηρετησατε άλλους πολίτες άλλης χώρας!! Μην μπερδευεστε!!! Κάνατε δηλαδή τα αυτονόητα!!!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news