Κύριε Ευστρατίου φροντίστε οι καλές ειδήσεις να φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

by newsroom
0 comment

Κάποια στιγμή χάνεις την υπομονή σου, είναι πλέον τόσο επιδεικτικά προκλητικό να σε στοχοποιούν γιατί απλά δεν είσαι μέλος της παρέας τους και είσαι ακριβώς απέναντι. Στην ουσία στοχοποιείσαι γιατί βρε αδερφέ αποφάσισες η μία φωνή να γίνουν πολλές.

Βλέπεις τον άλλο να το βάζει στον τοίχο του ενώ ξέρει ότι η μπηχτή της είναι για πολύ συγκεκριμένους εμενα και τον Μαρτίνη, τον Μπαράκα και τον Κόκκινο.

Για αυτό και κάθε δελτίο ρύπου τους σε παρουσιάζει σαν συκοφάντη που ηθελημένα θέλει να πλήξει το Χατζημάρκο ενώ στη ουσία είναι ένα δικό της παιχνίδι πολύ μακρία απο τον χατζημάρκο που ίδια παίζει για να είναι στην επικαιρότητα. Προσπαθούν με λίγα λόγια να σε στοχοποιήσουν στην κοινωνία. Αλλά το είπα και θα το ξαναπώ, και την Δευτέρα στο ραδιόφωνο. Καλύτερα στην χορωδία παρά στην συμμορία ( Πνευματικό δικαίωμα του Κόκκινου ).

Το ότι “απαγορεύονται” οι καλές ειδήσεις στο διαδίκτυο, είναι αρρώστια της εποχής. Μπούρδες στο τετράγωνο Χρήστο.Γιατί ούτε εγώ, ούτε ο Μαρτίνη γράψαμε ότι το νησί δεν έχει τουρίστες. Το τι θέλει να παρουσιάζει η μπι-μπι-μπο είναι άλλο θέμα και δεν με ενδιαφέρει. Ρίχνουμε το μπαλάκι και πετάμε και την μπηχτη. Φτάνει πιά. ΦΤΑΝΕΙ.

Κανένα δελτίο τύπου σας με καλες ειδήσεις δεν έφτασε σε κάνενα απο τα δύο δημοσιογραφικά γραφεία. Σε αυτά που σας χαιδεύουν γιατί τα αμοίβετε ναι έφτασαν. Δελτίο τύπου όμως με καλές ειδήσεις που δεν έχει αποστολέα το μέσο, δεν το αντιγράφουμε από τα μέσα που σας χειροκροτούνε κάθε μέρα.

Σου έγραψα και μπράβο για όσα προσέφερες στην φωτιά. Και βγήκατε όλοι μαζί να λέτε τα παραμύθια της χαλιμάς. Δεν έδωσα σημασία.

Καμία είδηση, ειδικά καλή, δεν θάβετε, φρόντισε λοιπόν αντί να παίζεις λάθος το παιχνίδι της να στέλνεις στα δημοσιογραφικά γραφεία, σε όλα τις καλές ειδήσεις, να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτές θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Και στο έχω αποδείξει αυτό.

Εγώ δεν παίζω παιχνίδια, μιλάω στα ίσια, άργησα να το δώ αλλά το έιδα. Και ξέρεις ότι είτε αργά το δώ είτε νωρίς θα απαντήσω.

Όχι μεταξύ μας Χρήστο, γιατί αν ήθελα να πάρω κλίκ ή ήθελα να σε κάψω, ή δεν σε γούσταρα η ήθελα να σου επιτεθώ για να χτυπήσω τον Χατζημάρκο θα το είχα κάνει προ καιρού και δεν το έκανα. Είχα την ευκαιρία να το κάνω αλλά σεβάστηκα εσένα.

Έβαλα το θέμα στο συρτάρί και το ξέχασα και σε ενημέρωσα ξημερώματα.Γιατί ήξερα ότι δεν ήταν έτσι και είχε μοναδικό σκοπό να σε δυσφημίσει και να σε πλήξει πολιτικά και εσένα αλλά και τον Χατζημάρκο.

Αν ήμουνα αυτό που η Μπι-μπι-μπο με παρουσιάζει στα δελτία ρύπου θα σε είχα πρώτο θέμα.

Εγώ αλήτης, επίορκός και όσα μου καταλογίζει η Μπι-μπι-μπό της εποχής δεν υπήρξα και εσύ το ξέρεις, το ξέρεις καλά.

Αντί λοιπόν να το κοινοποιείς για λίγα like και πολλες εντυπώσεις βγες και πές της ώπα δεν είναι ‘ετσι όπως το γράφεις και εγώ θα σε παραδεχτώ.

Δεν έχει τι νά κάνει και για να ασχοληθούμε μαζί της γράφει ότι να’ ναι όπως να’ ναι.

Η στοχοποίηση του μέσου, και η στοχοποίηση στο πρόσωπό μου δεν είναι πλέον ανεκτή και θα το καταλάβει στην αγωγή που έκανε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news