Κύριε εισαγγελέα βαθείες οι τομές σε πολιτικά και επιχειρησιακά πελατειάκα συστήματα

by newsroom
0 comment

Οι παρανομίες δεν θα σταματήσουνε κύριε εισαγγελέα με το να τιμωρηθούν οι ομπρελάδες. Διότι εκείνοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τηρούν τα μέτρα όσο και αν κάποιοι αναρτούν το αντίθετο στις ομάδες τους.

Το θέμα είναι να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν τα μεγάλα και δίχως άδεια καταστήματα, όπου έχουν εξοπλίσει αυτά με μπράβους που με το έτσι θέλω απομακρύνουν τον κόσμο από τις παραλίες.

Οι ομπρελάδες στο σύνολο τους είναι νόμιμοι ( σίγουρα κάποιες εξαιρέσεις θα υπάρχουν) αν και αυτοί έχουν κάπου μερίδιο ευθύνης που δέχτηκαν και οικειοποιήθηκαν μία κατάσταση.

Σας παραπέμπω στο σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο υπεύθυνος του ΜΕΡΑ 25 Θανάσης Μπαράκας όπου χαρακτηριστικά αναφέρει.

Στην κεντρική παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, έγινε διαγωνισμός για τις ξαπλώστρες στην παραλία και για την καντίνα, με αντίτιμο που έφθασε τις 320.000 ευρώ. Εν συνεχεία ακυρώθηκε ο διαγωνισμός, λόγω παρέμβασης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, που δεν επέτρεψε την τοποθέτηση της τροχήλατης καντίνας.

Για το θέμα έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και από μέλη της δημοτικής αρχής, για παρέμβαση ακόμη και στους …βράχους της συγκεκριμένης παραλίας .

Αφού ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την λειτουργία της καντίνας πως συνεχίζει να λειτουργεί ; Έλεγχοι για το θέμα αυτό έγιναν από τους έχοντες την ευθύνη; Επιβλήθηκαν τα πρόστιμα που προβλέπονται για αυτές τις περιπτώσεις ;

Στο ίδιο δελτίο τύπου ο Θανάσης Μπαράκας αναφέρει:

Επίσης είναι γνωστόν ότι ετοιμάζεται μία νέα επένδυση σε οικόπεδο που έχει ενοικιαστεί ήδη στην κεντρική παραλία της Λίνδου.

Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να συμβουλευτούν την Αρχαιολογία διότι όλοι γνωρίζουν ότι το ακίνητο είναι σε αρχαιολογικό χώρο.

Κύριε Εισαγγελέα

Ο διευθυντής της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, αντί να βγάζει δελτία τύπου και να ψάχνει καταδότες για τον επενδυτή στη Γ λύστρα να ασχοληθεί με όλες αυτές τις καταγγελίες των συμπολιτών μας και να εφαρμόσει τη νομοθεσία .

Ευθύνη κύριε εισαγγελέα

Έχουν η δημοτική αλλά και περιφεριακή αρχή που σίγουρα γνώριζαν αλλά δεν έχουν επέμβει μέχρι και σήμερα.Κυρώσεις και ελέγχοι δεν υπάρχουν και δεν προκύπτουν για τις δικές τους ευθύνες;

Επιθέσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε πολιτικά πρόσωπά

Όπως σίγουρα θα έχετε ενημερωθεί για τα αυθαιρετα απειλήθηκαν μέσα μαζικής ενημέρωσης για τις οικογένειες τους αλλά και με ξυλοδαρμό.

Τα αποκαλύψαμε, ραδιοφωνικά και γραπτά.

Γιατί δεν έχει διωχθεί ο συγγραφέας του κειμένου

που στις αποκαλύψεις για την Γλύστρα ανέρτησε το παρακάτω κείμενο απλά για να σπιλώσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις σε πρόσωπά και να στρέψει την τοπική κοινωνία εναντίον τους γιατί απλά θίχτηκαν τα συμφέροντα του.

Βαθειά τομή στο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα της Ρόδου.

Μόνο άν αναζητηθούν οι ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπά που έχουν πελατειακή σχέση με τους επιχειρηματίες και σπάσει το απόστημα θα αποδοθεί η δικαιοσύνη.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news