Λοβέρδος: Το ΚΙΝΑΛ φεύγει, το ΠΑΣΟΚ έρχεται

by newsroom
0 comment

Ευθείες βολές κατά της σημερινής ηγε-σίας του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε χθες ο Αν- δρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους: «Το ΚΙΝΑΛ δεν πέτυχε. Εγώ πάλεψα από τις τάξεις του όσο μπο- ρούσα όπως και όλοι και όλες, αλλά μέχρι εκεί φτάσαμε.

Το τρίτο κόμμα με 8,1 και με δημοσκοπικές 5, 6, 7 είναι χθες». Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open επέμεινε πως, εάν οι πολίτες τον επιλέξουν, «θα υπάρξει ΠΑ- ΣΟΚ. Θα μετονομαστεί με απόφαση του συνεδρίου που θα γίνει τον Μάρτιο». Όσο για το αν δεν τα καταφέρει στο πηδάλιο του κόμματος, ήταν ξεκάθαρος: «Θα αποχωρήσω».

Για τη σημερινή εικόνα του κόμματος καταλόγισε ακούσια ευθύνες στην κυρία Γεν- νηματά: «Με την έννοια όχι ότι το ήθελε. Προφανώς και δεν το ήθελε και αγωνίστηκε για το αντίθετο. Αλλά όταν δεν το καταφέρνεις, δεν καταφέρνεις να μεγαλώσεις την παράταξή σου, δεν θες να συγκυβερνήσεις, όταν και τα δύο δεν τα κάνεις, δεν μπορείς και δεν θέλεις, τότε ο χώρος καλύπτεται από άλλους».

Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό του κόμματος, αποκάλυψε πως στα πλάνα του είναι «η ηγεσία να ασκηθεί συλλογικά με τρεις αντιπροέδρους: ένας ή μία για το κόμμα και τους ΟΤΑ, ένας ή μία για τα συνδικάτα και τα εργατικά κινήματα και ένας ή μία με θητεία έως τις εκλογές, που θα αναλάβει το κυβερνητικό μας πρόγραμμα».

Αναφορικά με το αν θα συγκυβερνήσει σχολίασε: «…δεν αποκλείουμε ούτε συζητήσεις με κανέναν… Σε ό,τι αφορά την κυβερνητική μας συμμετοχή, αυτή θα προκύψει με κριτήριο τη δική μας δύναμη.

Η φιλοδοξία η δικιά μου είναι να υπερδιπλα- σιάσουμε τις δυνάμεις του κόμματος».

Αντώνης Ι. Αντωνόπουλος -εφημερίδα political

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news