Μανώλης Γλυνός: Κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ηγεσία. Αν βρεθεί θα κάνω πίσω και θα τον στηρίξω

by newsroom
0 comment

Η απόφαση μου μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της αυτοδιοίκησης είναι πλέον δεδομένη. Δήλωσε ο Μανώλης Γλυνός.

Αυτόματα με την απόφαση μου αυτή άνοιξα τον δρόμο για τον επόμενο που θα αναλάβει την θέση μου, εγώ να αποχωρήσω και να κινηθούν οι διαδικασίες αυτές για την προετοιμασία των εκλογών. Δεν είδα να υπάρξει καμία υποψηφιότητα αντίθετα ζητήθηκε να παραμείνω στην θέση αυτή. Αφού λοιπόν μου ζητήθηκε να παραμείνω στην ηγεσία πώς θα κινήσω την εσωτερική διαδικασία εκλογής διαδόχου;

Η πολιτική μου διαδρομή, το ήθος μου δεν θα επέτρεπε ποτέ να υπάρχει υποψήφιος και εγώ να βγαίνω δημόσια και να λέω δεν τον αφήνω να κατέβει. Αυτοί που σας τα λένε κύριε Ρόγκα έχουν πολύ νοσηρή φαντασία. Θα κάνω και σήμερα πίσω αν βρεθεί κάποιος σήμερα. Ενώ διαμαρτυρήθηκε για επιθέσεις της Πρώτης Έκδοσης στο πρόσωπό του.

Είμαι στην διάθεση όποιου αποφασίσει να πάρει την θέση μου. Θα είμαι παρών στο να τον βοηθήσω να παλέψει για να κερδίσει απέναντι στον Χατζημάρκο. Δεν υπάρχει κύριε Ρόγκα υποψήφιος και σίγουρα κανένα στέλεχος μας δεν θα σας πει ότι θέλει να αναλάβει την ηγεσία. Αν υπάρχει τον καλώ να εμφανιστεί και να αναλάβει το τιμόνι σήμερα, ‘όχι χθές και κακώς αναφέρεται στα μέσα σας πιθανός υποψήφιος.

Ήμουνα απόλυτα ξεκάθαρος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όταν ο Πολιτικός αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του αυτόματα ανοίγει η διαδικασία της εκλογής του επόμενου προέδρου. Αρα για να συνοψίσουμε καταλήγει ο κ. Γλυνός όταν κάποιος αποφασίσει να αναλάβει την ηγεσία πρώτος εγώ θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ο Μανώλης Γλυνός ανέφερε ότι στην παράταξη αυτή την στίγμή είμαστε ποιο δυνατοί από ποτέ, δεμένοι σαν μια γροθιά. Δεν υπάρχει, και δεν θα βρείτε ούτε έναν περιφερειακό μου σύμβουλο ο οποίος θα σας δηλώσει την όποια δυσαρέσκεια.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Μανώλης Γλυνός είπε:  Καμία συνεργασία με τον Χατζημάρκο σε κανένα απολύτως επίπεδο.

Σε ερώτηση του Νάσου Ρόγκα αν ο κόσμος ζητήσει να κατέβετε στις εκλογές γιατί σας θεωρεί την μόνη απάντηση στον κ. Γιώργο Χατζημάρκο απάντησε: Κάποια στιγμή οι κύκλοι πρέπει να κλείνουνε, ο δικός μου κύκλος έκλεισε εδώ. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο αν ο Νίκος Ανδρουλάκης μου ζητήσει να βοηθήσω στις εκλογές σαν υποψήφιος βουλευτής θα σκεφτώ να το κάνω.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news