Μαρτίνης σε Παναγιώτη Εγγλέζο: Είστε κάτι σαν καταδότης κ. Εγγλέζο;

by newsroom
0 comment

Απολαυστικός όσο ποτέ ο αγαπημένος Αντωνης Μαρτίνης, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις κατάματα την πραγματικότητα ρε παιδάκι μου, ειδικά όταν καλεσμένο έχεις τον Πρόεδρο των εργαζομένων στο νησί της Ρόδου. Έχεις δηλαδή καλεσμένο τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τους εργαζομένους καθώς και τα δικαιώματα τους.

Και εκεί που συζητούσαν τα προβλήματα του τόπου που αφορούν τον επιχειρηματία και τα δικαιώματα του εργαζομένου το πέταξε ο μεγάλος Μαρτίνης.

Στην Αθήνα όπου βρίσκομαι ζητάμε από το ΣΕΠΕ να κατεβάσει κλιμάκιο για να σταματήσει το φαινόμενο της μαύρης εργασίας. Τα προηγούμενα δύο χρόνια οι ξενοδόχοι δεν ήταν σωστοί απέναντι στου εργαζόμενους», τόνισε ο κ. Εγγλέζος.

Δηλαδή εσείς τώρα κύριε Εγγλέζο είστε Καταδότης;ρώτησε ο μεγάλος σούπερ μαντολινί, με τον κ. Εγγλέζο να του αναλύει τα προβλήματα των εργαζομένων και ποια τα κόλπα των εργοδοτών για να μην πληρώσουν τους μισθούς. Για να του δώσει να καταλάβει ότι με αποκαλείς ρουφιάνο των επιχειρηματιών στον ραδιοφωνικό αέρα, δεν είναι τόσο κομψό.

Και έτσι σήμερα το πρωί γίναμε όλοι μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Εσείς κ. Μαρτίνη όλα καλά με τους μισθούς και τα δώρα; όλα στην σωστή τους ώρα φαντάζομαι. Αντε μπράβο μας και του χρόνου να γελάσουμε πάλι με τις γκάφες σας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news