Με την στήριξη Νικητιάδη για την θέση του γραμματέα ο Παπανικόλας

by newsroom
0 comment

Είναι δεδομένα κάποια πράγματα στην πολιτική, και όταν θες να την ακολουθήσεις πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Εμείς μαθαίνουμε ότι ο κ. Παπανικόλας έχει την στήριξη του Γιώργου Νικητιάδη προκειμένου να διεκδικήσει την θέση του γραμματέα του Πασόκ.  Του Νικητιάδη που όπως ενημερωνόμαστε είχε πει ότι δεν θα τον υποστηρίξει και πως δεν θα κατέβει μαζί του ξανά. Τώρα πισωγυρίσματα.

Ίσως για αυτό να είχε μία άλλη αντιμετώπιση από αυτή που είχε ο αντίπαλος του όταν βγήκε στο ραδιόφωνο του Αντώνη Μαρτίνη που όπως φαίνεται διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό. Και προσπαθεί να προβάλει όσους σε αυτόν αρέσουν. Δημοσιογραφική Δημοκρατία δηλαδή. Όσους δεν του αρέσουν τους προσβάλει και τους χλευάζει.

Δεν ξέρουμε πόσο αξιοπρεπές είναι να βγαίνεις στην χαλασμένη μερσεντές που πάσχει από ήχο, προκειμένου να σε εξευτελίσει ο συγκεκριμένος. Η επίθεση στο πρόσωπό του Παππουρά είναι σίγουρα αναξιοπρεπέστατη.  Τον κ. Παπανικόλα να τον εξυμνείς και τον κ. Παππουρά να προσπαθείς μέσα από την ειρωνεία να τον μειώσεις και να τον προσβάλλεις.

Στην πολιτική πρέπει να χαράζεις τίμια τους δικούς σου δρόμους για να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του λαού στην κάλπη.Αν όντως η πληροφορία ευσταθεί έχει ξεκινήσει λάθος ο κ. Παπανικόλας.

Θυμόμαστε ότι ο κ. Μαρτίνης είχε επιπλήξει στον ραδιοφωνικό αέρα τον κ. Παπανικόλα διότι θα έδινε συνέντευξη και σε άλλο μέσο. Η Δημοσιογραφική δημοκρατία έχει πάει περίπατο.Βουτάμε ένα μικρόφωνο και βρίζουμε τους πάντες. Αλάθητοί πάππες του πολιτικού γίγνεσθαι.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news