Μετάλλιο στην OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ για το «HYGEIA by Xilouris Family EVOO»

by newsroom
0 comment

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του «HYGEIA by Xilouris Family EVOO» στον 7ο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου ATHENA IOOC 2022. Το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Ζέρβας, CFO της Olivartia και του Ομίλου Gefsinus στο Ζάππειο Εκθεσιακό Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Ο ATHENA IOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου και ο μοναδικός του είδους του που διεξάγεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων παραγωγών σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, καθώς και τον σεβασμό των πιο καταξιωμένων κριτών ελαιολάδου.

Η OLIVARTIA / Ελαιόλαδα Ξυλούρης με έδρα της τα Καπαριανά Μοιρών είναι μια σύγχρονη εταιρεία τυποποίησης με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής τυποποιημένου ελαιόλαδου στην Ελληνική επικράτεια. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα , όσο και στην σωστή διαχείριση των α΄ και β΄ υλών της  εφαρμόζοντας  πιστοποιημένα συστήματα ελέγχου διασφάλισης ποιότητας  και ασφάλειας τροφίμων  σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σε  ένα πλήρες και οργανωμένο χημείο με εξειδικευμένο προσωπικό εντός της μονάδας παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Η  οικογένεια Ξυλούρη με βαθιά προσήλωση στην παράδοση, με σεβασμό και πίστη στα ήθη και τα έθιμα της  Κρήτης μας προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια  να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο το μόχθο και τη σοφία του  ελαιοπαραγωγού της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news