Μιλάνε για αυθαίρετα αυτοί που τσιμένταραν την παραλία και τη νομιμοποίησε η Κουντουρά

by newsroom
0 comment

Έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι να τα βάλω με κανέναν τους από το σάπιο σύστημα τους. Έχω ασχοληθεί με υποθέσεις που άλλοι δεν τολμούσαν γιατί το χέρι τους έτρεμε από το φόβο να το γράψουν. Και ναι έχω δικαιωθεί.

Ναι είναι αλήθεια, στην Ρόδο, ο κάθε πολιτικός κάνει χάρες και στους ξενοδόχους. Ειδικά όταν τα λεφτά είναι πολλά.

Δεν φτάνει να θες προς τα έξω να περνάς ένα προφίλ του νομιμότατου, του ηθικού, του σοβαρού πολιτικού και από πίσω να έχεις κάνει τα αίσχη.

Ειδικά όταν ξέρεις ότι η Ρόδος είναι μικρή και όλα θα μαθευτούν.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις τσιμεντάρει όλη την παραλία στο ξενοδοχείο που διατηρείς και επειδή είναι φίλη σου η υπουργός να στο νομιμοποίησε με το αζημίωτο.

Έτσι είναι το ηθικό της νομιμότητας;

Είναι τραγελαφικό να βγαίνεις και να κρίνεις τον κάθε ένα ενώ ο ίδιος έχεις πάρει την νομιμότητα από την πίσω πόρτα.

Σήμερα το παίζεις πολιτικός με ηθικές αξίες, ο κριτής των πάντων. Κείμενα των κειμένων για τα αυθαίρετα στην Ρόδο.Like και κρίσεις των οπισθίων γιατί έκανες την παρανομία και στην νομιμοποίησε η υπουργός γιατί την έχεις φίλη.

Και αν θες να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα που κάθε μέρα κρίνεις και καταδικάζεις. Βγες δημόσια και επαλήθευσε με. Ξεκίνα το γκρέμισμα από τις δικές σου αυθαιρεσίες.

Λυπάμαι αλλά δεν πάει έτσι.

Και ξεκίνα να γράφεις την αγωγή από τώρα. Σου δίνω τον λόγο μου θα στο φτάσω μεχρι το συμβούλιο της επικρατείας και τον άρειο πάγο.

Όταν έχουμε χεσμένη την φωλιά μας, την καθαρίζουμε και μετά μιλάμε για τις φωλιές των άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news