Μηνάς Λυριστής: Ο εργαζόμενος γίνεται υβρίδιο είλωτα και κακοπληρωμένος

by newsroom
0 comment

Αλλάζει το εργασιακό καθεστώς στα νησιά με μισθούς που δεν αντικατοπτρίζουν την εργασία τόνισε εχθές στο Πρώτο Ραδιόφωνο της Ρόδου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Μηνάς Λυριστής.

Σίγουρα τόνισε αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε και να επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Η αγγελία ξενοδοχειακής μονάδας σίγουρα δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό.

Σίγουρα η μισθοδοσία στην Μύκονο ξενίζει την υπόλοιπη Ελλάδα  αλλά τα νησιά αυτά όπως η Μύκονος η Ρόδος κλπ παρέχουν πολύ σοβαρές υπηρεσίες στο τουριστικό προϊόν.

Ακούστε το απόσπασμα

Ο Μηνάς Λυριστής αναφερόμενος στο Περιφερειακό συμβούλιο θεωρεί ότι σίγουρα θα ακούσουμε ότι όλα πήγαν καλά και αυτό είναι σύνηθες. Αν θέλετε την δική μου την άποψή τόνισε κάποια πήγαν καλά κάποια άλλα δεν πήγαν.

Αν η Περιφερειακή αρχή θεωρεί ότι όλα είναι καλά με όρους θεοποίησης αυτό δεν ισχύει.

Ερωτήθηκε για την φημολογία του επικεφαλής του συνδυασμού στο οποίο και ανήκει, του Μανωλη Γλυνού είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις δικές του αποφάσεις. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει που κάτι τέτοιο θεωρεί ότι δεν μπορεί να συμβεί ο ίδιος παραμένει στην πολιτική ενεργός και δηλώνει Παρών

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news