Μήπως τελικά οι αποφάσεις Ροϊλού οδηγούν σε τέλμα το νοσοκομείο της Ρόδου;

by newsroom
0 comment

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά φαίνεται πως οι αποφάσεις του Χρήστου Ροϊλού είναι αυτές που φέρνουν σε τέλμα το νοσοκομείο της Ρόδου.

Το όνομα του Ροϊλού έχει εμπλακεί στην απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Ρουμάνη να υποβάλει στον υπουργό υγείας Θανάση Πλεύρη την παραίτηση του γιατί αποφάσισε να μεταθέσει ιατρό σε άλλο νοσοκομείο.

Ο Ροϊλος σήμερα μας λέει ότι Έγινε παρανόηση με τις δηλώσεις γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Δηλαδή φταίνε οι γιατροί με λίγα λόγια του νοσοκομείου της Ρόδου αυτό μας λέει;

Δεν κατάλαβε η ιατρός που ο ίδιος ζήτησε να μετατεθεί σε άλλο νοσοκομείο τώρα, δεν κατάλαβαν οι ιατροί την πρόταση που ο ίδιος έκανε αλλά τελικά δεν ποτέ δεν φταίει εκείνος;

H Πολύμνια Γαλανού που τους τα λέει έξω από τα δόντια την καταλαβαίνει κάποιος; Μήπως να την ακούγανε σε όλα όσα καιρό τώρα τους φωνάζει αλλά κάνουν ότι δεν ακούν ;

Ο κ. Ροϊλός διευκρίνισε ότι βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των γιατρών του Νοσοκομείου να επιλέγουν τους ασθενείς που θα πηγαίνουν στην ιδιωτική κλινική, ενώ θα πρέπει να συμφωνεί και ο ασθενής ο οποίος δεν θα έχει καμία χρέωση.

H Πολύμνια Γαλανού

Η πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών μίλησε για στημένο παιχνίδι από κάποιους που θέλουν αναβαθμιστούν πολιτικά.

«Εδώ υπήρξε στημένο παιχνίδι καθώς κάποιοι θα βγάλουν λεφτά και θα αναδειχθούν πολιτικά. Θα το κάνουν ξεπουλώντας το σπίτι που τους έδωσε ένα πρόσωπο στην κοινωνία . Έχουμε μια πρεμούρα με ασάφειες και πράγματα που μας εκθέτουν νομικά και επιστημονικά . Όλα τα νοσοκομεία του νησιού έχουν πρόβλημα .Δεν παίρνουν προσωπικό για να μας πουν ότι είμαστε τελειωμένοι. Όλα γίνονται για να αποδείξουν πως εμείς δεν δουλεύουμε», τόνισε η κ. Γαλανού.

Η κ. Γαλανού υπογράμμισε πως το σωστότερο είναι να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς για να δέχονται να υπηρετούν στα νησιά. Συμφώνησε μερικώς και με την πρόταση να εισάγονται χωρίς εξετάσεις νέοι που θέλουν να γίνουν γιατροί με την προϋπόθεση να υπηρετήσουν στα νησιά .

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news