Μηνηση πολίτη για το συμβάν στην παλιά πολή στον Αντιδήμαρχο

by newsroom
1 comment

Ιστορία μου αμαρτία μου ο Αντιδήμαρχός ο οποίος φαίνετε να δημιουργεί προβλήματα σε επιχειρηματίες όπως ακριβώς συνέβη και εχθές το βράδυ στην παλιά πόλη.

Όπως αναφέραμε ο Αντιδήμαρχός σε έξαλλη κατάσταση εχθές απειλούσε την επιχειρηματία διότι τον έβγαλε φωτογραφία και με την επέμβαση της ομάδας Δίας απαίτησε από την πολίτη να σβηστούν οι φωτογραφίες.

Η Ιστορία όμως πάει ακόμα ποιό μακρία. Ο Αντιδήμαρχός όπως καταγγέλει η πολίτης επείδή είναι υπάλληλος του δήμου την απειλεί συνεχώς με δυσμενείς μεταθέσεις.

Η πολίτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μύνηση για το συμβάν ενώ λίγο καιρό πρίν του έκανε ασφαλιστικά μέτρα και καταγγελία για παράβαση καθήκοντος η οποία και θα εκδικαστεί έπειτα από αναβολή στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ερωτήματα προς τον Αντιδήμαρχό.

Η φίλη σας κάτω από το κατάστημα του πολίτη που σας έχει κάνει την μύνηση έχει απόφαση για έξωση από το κατάστημα της από το δημόσιο για καταπάτηση περιουσίας του δημοσίου με τελική ημερομηνία τον Νοέμβριο του 21;

Αφού η πολίτης και καταγγέλων έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να τις δώσετε την άδεια εσείς γιατί δεν την δίνετε;

Διαβάστε ακόμα

1 comment

Zanet 29/08/2021 - 7:10 ΠΜ

Να αγιάσει το στόμα του αρθρογράφου και το χέρι του .Μια ατελείωτη παρανομία στην Παλιά Πόλη και την πλήρωσε οικογένεια που μαστίζεται από τα απρόβλεπτα της ζωής και καθόλα νόμιμη.Τέτοιους άνθρωπους δήθεν στην εξουσία δεν τους θέλουν οι παλαιοπολίτες !!!

Reply

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news