Ν. Βενετοκλή: Η δουλειά μας δεν είναι να στήνουμε τον Χατζημάρκο στον Τοίχο κάθε μέρα

by newsroom
0 comment

Σε μια μεγάλη παρεξήγηση αποδίδει η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Νατάσα Βενετοκλή τα όσα συμβαίνουν στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε εκλεχθεί για να στήνουμε στον τοίχο κάθε μέρα και να πετροβολούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Σίγουρα η παράταξη μας θα συμφωνεί μαζί του σε ότι θεωρεί σωστό και σίγουρα θα διαφωνεί σε ότι θεωρεί λάθος. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι τα νησιά μας και τα προβλήματα τους και για αυτά θα πρέπει να εργαστούμε.

Ακούω συνεχώς ότι ο Μανώλης Γλυνός δεν κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση στον Γιώργο Χατζημάρκο.

Μην ξεχνάμε ότι και εμείς σαν περιφερειακοί σύμβουλοι και ειδικά τώρα με τον ιό που μέσω zoom γίνονται τα περιφερειακά συμβούλια μας δίνεται 3 λεπτά χρόνος να μιλήσουμε, αλλά δεν μας φτάνει και κάπου εκεί ναι θα ξεκινήσουν τα προβλήματα, ειδικά όταν ο Περιφερειάρχης έχει μπροστά του όσο χρόνο θέλει για να μιλήσει.

Δεν είμαστε όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι. Ο Χατζημάρκος, ο Καταρτζής και άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι εκρηκτικοί σαν χαρακτήρες. Ο Μανώλης Γλυνός είναι από μόνος του ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που δεν θα σου απαντήσει εκρηκτικά. Αυτή είναι η διαφορά και πρέπει να την κατάλάβουμε.

Στην Παράταξη είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι που ο αγαπημένος φίλος μου Νίκος Γερονικόλας αποχώρησε με αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να είναι στην παραταξιακή και αν δεν συμφωνούσε να έλεγε ότι εγώ θα φύγω. Μας άφησε να το μάθουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κατά την διάρκεια της παραταξιακής δεν στάθηκε δυνατόν να τον βρούμε για να μας εξηγήσει το γιατί φεύγει.. Θα κριθεί στο μέλλον αν η απόφαση του Νικου να αποχωρήσει ήταν σωστή ή όχι.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης θεωρώ ότι έχει πικραθεί που χωρίς να τον ρωτήσει ο Μανώλης Γλυνός τον έβαλε στο κάδρο της αρχηγίας και θεωρώ ότι με τον καιρό θα επανέλθει και θα είναι μαζί μας.

Θέλω να πω τα εξής όσο αφορά την αρχηγία.

Ο Μανώλης Γλυνός έθεσε τον εαυτό του στην παράταξη. Είπε ότι εγώ με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα ασχοληθώ με την Περιφέρεια τουλάχιστον ( Το άν θα τον δούμε στο Δήμο θα φανεί στις αποφάσεις που θα πάρει. ) Όποιος θέλει να αναλάβει την αρχηγία είμαι εδώ να του την δώσω. Όλοι μας όμως συμφωνήσαμε να παραμείνει ο ίδιος αρχηγός.

Μου έκανε τεράστια εντύπωση η συνέντευξη του Καταρτζή στο Πρώτο Ραδιόφωνο της Ρόδου διότι τα λεγόμενα του απείχαν πάρα πολύ από αυτά που είχαμε συμφωνήσει σαν παράταξη.

Η Νατάσα Βενετοκλή θα παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας της στην παράταξη Γλυνού και ήδη με την απόφαση του να μην συμμετέχει πλέον στα κοινά ο Γλυνός με έχει ήδη αποδεσμέυσει.

Αν υπάρξει νέα πολιτική πρόταση, αν θα πάω δίπλα στο Χατζημάρκο, αν θα κάνω δική μου παράταξη είναι πολύ νωρίς για να τα απαντήσω όλα αυτά καταλήγει.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news