Να αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους Παπανικόλας και Ζανετούλης ζητάνε οι υποψήφιοι

by newsroom
0 comment

Είναι απαράδεκτες οι τακτικές που ακολουθούν οι κ. Παπανικόλας και Ζανετούλης με μπροστάρη τον κ. Μαρτίνη πιστοποιώντας το αυτονόητο. Ανέφεραν σχεδόν στο σύνολο τους στην Πρώτη Έκδοση οι υποψήφιοι της Νομαρχιακής του Κινάλ.

Χρησιμοποιούν τις φιλικές τους σχέσεις με ΜΜΕ προκειμένου τον έναν να τον καθιστούν το μεγάλο φαβορί και τον άλλο να ”μαγειρεύει” κόλπα για να στοχοποιηθεί  υποψήφιος πως έχει την στήριξη της Περιφερειακής Αρχής και πολιτικών προσώπων για να επηρεάσουν την κρίση του κόσμου.

Ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων μας από τον κ. Ζανετούλη, ανεχτήκαμε όλες τις επιθέσεις και τις κωδωνοκρουσίες του.

Να σεβαστούν το κάθε υποψήφιο οι κ. Παπανικόλας και Ζανετούλης και να πάρουν άμεσα θέση σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Να πάψουν να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αυτοπροβολή τους και να καταδικάσουν τα όσα ο sky έγραψε στοχοποιόντας τον υποψήφιο κ. Νίκο Μουτσάκη.Σε διαφορετική περίπτωση να σεβαστούν την εκλογική διαδικασία και να αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news