Να αρχίσουμε να λέμε αλήθειες; Μήπως τελικά έχει έρθει αυτή η ώρα;

by newsroom
0 comment

Του Νάσου Ρόγκα

Πραγματικά αναρωτιέμαι πόση υποκρισία μπορεί να έχουν κάποιοι, πόσο θέατρο μπορεί να παίζουν. Πόσους ρόλους και σε ποιες σκηνές. Πράγματι, το άρθρο μου προς τον Μανώλη Γλυνό είχε ένα και μόνο λόγο που γράφτηκε, Να τον αφυπνίσει, να τον ξυπνήσει και να τον κάνει ποιο ενεργό.  Και τίποτα παραπάνω. Ακριβώς γιατί τον πιστεύω.
Όπως ακριβώς το εξήγησα και στον ίδιο στην 20λέπτη τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Και που διαφώνησα με το Μανώλη και αποφάσισα να τον αφυπνίσω;Στην πρόταση Γερονικόλα για το ψήφισμα καταδίκης δημοσιεύματος που έδειχνε στην κρεμάλα πρόσωπα.Η οποία δεν έγινε δεκτή από την περιφερειακή αρχή και δεν επέμενε να την περάσει ο ίδιος σαν επικεφαλής συνδυασμού.

Πουλήθηκα γράψανε, τα πήρα από το Χατζημάρκο και έγινα και στέλεχος της Περιφέρειας. Είχα αποφασίσει να μην απαντήσω. Αλλά τα παραμύθια της Χαλιμάς έχουν πλέον όρια και πρέπει να μπει ένα τέλος.

Τα ίδια πρόσωπά που κατέκλυσαν το κινητό μου με μηνύματα, στα οποία γράφανε μπράβο για το άρθρο μακάρι να τον αφυπνίσει, τα ίδια ακριβώς πρόσωπα παρακινούσαν και ενορχήστρωναν καταστάσεις πολέμου ανάμεσα σε εμένα, την εφημερίδα και τον Μανώλη Γλυνό.

Ας μαζευτούν είναι κρίμα να βγάλω τα μηνύματα τους και να εξευτελιστούν.

Και για να γίνω ακόμα ποιο ξεκάθαρός

Όσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι τον Χατζημάρκο δεν θα τον στήριζα ούτε νεκρός. Οχι για το αν ο ίδιος είναι ή όχι καλός πολιτικός. Δεν θα τον κρίνω εγώ αλλά η ιστορία όπως κάθε πολιτικό.Κάποια πράγματα τα κάνει καλά κάποια άλλα ίσως όχι. Γιατί απλά είμαι αντίθετος με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τον τρόπο που κάποια πράγματα τα κινεί και θα μείνω σε αυτό.

Θέλησα να αφυπνίσω τον Μανώλη και ο ίδιος κατάλαβε. Ας ηρεμήσουν τα τρολ και ας μαζευτούν στις τρύπες τους.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news