Νάσος Ρόγκας: Η Εγκυρότητα σου Αντώνη Μαρτίνη χρόνια τώρα έχει πάει περίπατο.

by newsroom
0 comment

Για ακόμα μία φορά θα αναγκαστώ να απαντήσω στον παλιό μου φίλο Αντώνη Μαρτίνη, τον μεγάλο ραδιοφωνικό σούπερ στάρ που έχει το νησί της Ρόδου. Τέτοια ραδιοφωνική τηλεπερσόνα πρέπει να παίρνει απαντήσεις στις αθιλότητες του.

Τον ακούσαμε και πάλι σήμερα στον ραδιοφωνικό του πρόλογο να απευθύνεται προσωπικά σε εμένα και να με βρίζει στον ραδιοφωνικό αέρα.

Πανηλίθιος, βλάκας και τι δεν είπε. Αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής και στον τόπο διαμονής μου. Σε μία απεγνωσμένη του προσπάθεια να με μειώσει.

Αφορμή η κριτική που του ασκώ για την περίεργη του υποστήριξη στον υποψήφιο γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Νικηφόρο Παπανικόλα. Δεν ασκώ κριτική στον Νικηφόρο Παπανικόλα αλλά στις μεθόδους Μαρτίνη στο όνομα του Νικηφόρου Παπανικόλα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Νικηφόρος Παπανικόλας, το πρόβλημα είναι όλα όσα λέει και γράφει ο κ. Μαρτίνης για τον Νικηφόρο Παπανικόλα, δημόσια, είτε στο ραδιόφωνο είτε στον skyrodos.gr.

Εμείς, τα λεγόμενα του και τα γραφόμενα του κρίνουμε και βγάζουμε συμπεράσματα.

Αυτό που με έκανε να ασχοληθώ ήταν ο τρόπος που ο Μαρτίνης αντιμετώπιζε τους υποψηφίους της νομαρχιακής επιτροπής του νομού Δωδεκανήσου.

Ξέρετε όταν ο Μαρτίνης δεν συμφωνεί με κάποιον βγαίνει στον ραδιοφωνικό αέρα και τον στήνει στα 3 μέτρα. Βασικός του στόχος είναι ο εξευτελισμός και η αποδυνάμωση. Είναι ο νέος δικός του νόμος που δεν προβλέπει το ΕΣΡ.

Φιλοξένησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Αλέξανδρο Παππουρά υποψήφιο γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ζητώντας του στην ουσία τα ρέστα γιατί έβαλε υποψηφιότητα για γενικός γραμματέας αφού υπάρχει ο Νικηφόρος Παπανικόλας.

Στην συνέχεια η ειρωνεία, η απαξίωση που έδειξε στον Αλέξανδρο Παππουρά ήταν έντονα εμφανής. Στα επόμενα λεπτά στον ραδιοφωνικό αέρα είχε τον Νικηφόρο Παπανικόλα και άλλαξε αμέσως το ύφος του κριτή. Τον αντιμετώπισε σαν νικητή, ενώ τον Παππουρά σαν να έχει ήδη χάσει.

Από πότε η αντικειμενικότητα πήγε περίπατο; Από πότε βγάζουμε καλεσμένους στον ραδιοφωνικό αέρα και τον έναν τον φτάνουμε στα αστέρια και τον άλλο τον χαντακώνουμε;

Ας παίξει αύριο στην εκπομπή του τα δύο αποσπάσματα αυτούσια τολμά; Θα σου πει δεν τα έχω. Υποχρεούστε κ. Μαρτίνη να τα έχετε. Σας υποχρεώνουν οι νόμοι του ΕΣΡ τους οποίους καιρό τώρα έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

Στην συνέχεια ο κ. Μαρτίνης πληροφορήθηκε την υποψηφιότητα του Νίκου Μουτσάκη αντίπαλο του κ. Νικηφόρου Παπανικόλα και σε συνεργασία με τον Ζανετούλη είχαν σκοπό να τον εκθέσουν στον ραδιοφωνικό αέρα για να τον αποδυναμώσουν.  Αυτό επειδή τον πήραμε χαμπάρι δεν έγινε διότι δεν αφήσαμε τον Νίκο Μουτσάκη να βγεί στον κ. Μαρτίνη.

Όταν αποκαλύπτεις και ξεβρακώνεις τον μεγάλο Αντώνη Μαρτίνη αντιδράει, είτε με απειλές, είτε με ύβρεις είτε με τραμπουκισμούς. Το κινητό μου τηλέφωνο είναι γεμάτο από αυτές από προσωπικά του μηνύματα σε εμένα.

Η Εγκυρότητα του Αντώνη Μαρτίνη χρόνια τώρα έχει πάει περίπατο. Να θυμίσουμε ότι έβγαζε με περίσσια έπαρση τους μισθούς της Ρένας Παυλάκη υπεύθυνης του γραφείου τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενώ ήξερε ότι αυτά που έλεγε και έγραφε ήταν ψέμματα.

Που είναι ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος που έβγαινε να κρίνει τους μισθούς της Παυλάκη να του ζητήσει τα ρέστα για τα ψέμματα που έλεγε στον κόσμο;

Έλεγε ψέμματα για την μειώσει, να την προσβάλει, να την εξευτελίσει.

Ο Μαρτίνης, σύμφωνα με την δικογραφία που έχω στα χέρια μου ήταν ενημερωμένος ότι όσα αποκάλυπτε ήταν ψέμματα.Ήξερε ότι έβγαινε τα πρωινά στο ραδιόφωνο και έλεγε συνειδητά ψέματα. Η ίδια η Ρένα Παυλάκη του είχε στείλει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τον καλούσε να τα αναφέρει στον ραδιοφωνικό αέρα. Ποτέ δεν τον ακούσαμε να διορθώνει.

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί τέτοια καούρα του Αντώνη Μαρτίνη που ψηφίζει όπως ο ίδιος το έχει πει και το έχει ξαναπεί δημόσια Nέα Δημοκρατία να εκλεγεί ο Νικηφόρος Παπανικόλας. Σε σημείο προκλητικό.

Και κάτι ακόμα Αντώνη. Δεν σου είπα ποτέ ότι τα παίρνεις ή θα τα πάρεις από το ΠΑΣΟΚ ρώτησα αν έχεις οικονομικές βλέψεις και τίποτα αλλο.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ.

Πραγματικά είναι άξιο έρευνας, να μάθουμε αν του έχει τάξει κάτι ο κ. Παπανικόλας ή ο Μαρτίνης προσδοκά κάτι από την εκλογή του σαν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Αληθεύει κύριε Μαρτίνη ότι προσδοκάτε οικονομικά πριμ για την ραδιοφωνική αγυρτεία σας την στοχοποίηση και τον διασυρμό που κάνατε στους υπόλοιπους υποψηφίους που είχατε καλεσμένους;

Ποιος θα σας τα δώσει αυτά τα πριμ μέσα από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Νικηφορός Παπανικόλας; Και με ποιον τρόπο.

Σαν απάντηση πήρα ύβρεις δημόσια. Ούτε κάν να μπείς στον κόπο να μου πείς είναι λάθος αυτά που γράφεις διόρθωσε τα. Υβρεις δημόσια στον ραδιοφωνικό αέρα.

Γιατί σας κάνει εντύπωση; τα λεγόμενα σας προκαλέσανε την ερώτηση μου.

Το ακούσατε κύριε Παπανικόλα, μείον ένας για το αξίωμα του γενικού γραμματέα.

Που πήγε το άρθρο σας κύριε Μαρτίνη που εξυμνούσατε τον κ. Παπανικόλα και του γράφατε ότι επειδή είναι πρώτος σε ψήφους πρέπει να εκλεγεί; Εσείς δεν λέγατε στον ραδιοφωνικό αέρα θα γίνει χαμός αν βγάλετε άλλον και δεν είναι ο Παπανικόλας;

Την υπόθεση των αυθαιρέτων θα στην βγάλω άλλη ώρα και θα σου βγάλω και τους λόγους που χτυπάς τα αυθαίρετα. Απλά για να μην πιστέψει ο κόσμος ότι σε έπιασε ο πόνος για το τόπο σου και το νησί σου. Επειδή εσύ μένεις εκεί και εγώ στην Αθήνα.

Η Εγκυρότητα σου Αντώνη Μαρτίνη χρόνια τώρα έχει πάει περίπατο.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news