Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

by newsroom
0 comment

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέα τραγωδία γράφτηκε χθες τα μεσάνυχτα στο νησί της Ρόδου, όταν ι.χ αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση τη Μαλώνα, ξέφυγε από τον δρόμο κι έκανε βουτιά θανάτου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 52χρονος.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και επέστρεφαν από τον Έμπωνα με κατεύθυνση τον Αρχάγγελο, έπεσε σε γκρεμό κοντά στη Μαλώνα.
Το ένα από τα δύο άτομα που επέβαιναν είχε τις αισθήσεις του και επικοινώνησε μέσω κινητού τηλεφώνου με τις αρμόδιες αρχές ζητώντας βοήθεια καθώς είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό.
Αμέσως ξεκίνησε διαδικασία αναζήτησης από το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηηρεσία Ρόδου.
Αρχικά το στίγμα που έδωσε ο τραυματίας ήταν λάθος με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση αρκετής ώρας μέχρι να εντοπιστεί το όχημα που είχε καταλήξει στο γκρεμό.
Όταν εντοπίστηκε το όχημα, οι πυροσβέστες που επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα διαπίστωσαν ότι το δεύτερο δεν είχε τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πρόκειται για 52χρονο από τον Αρχάγγελο.
Το δεύτερο άτομο ανασύρθηκε από τους διασώστες  της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ με ελαφρά τραύματα.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος θα αναζητήσουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου που χειρίζονται την υπόθεση διενεργώντας έρευνα.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news