Νεκρός ο 16 χρόνος Λευτέρης Αγρέλλης στην Ρόδο

by newsroom
0 comment
Την είδηση έκανε γνωστή Ο πρόεδρος του Απόλλωνα
Δυστυχώς ο πρώην αθλητής της παιδικής μας ομάδας, Λευτέρης Αγρέλλης, 16 ετών, δεν είναι πια κοντά μας.
Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι του Απόλλωνα, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στους γονείς του, Γιώργο Αγρέλλη και Θεανώ Περνάρη, καθώς και στην υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους του.

Συγκινητικό επίσης και το μήνυμα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου κου Παναγιώτη Εγγλέζου, που ήταν στενός φίλος της οικογένειας και ο άνθρωπος που συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στην δοκιμασία που βιώνουν:

“Αδελφέ μου Γιώργο Αγρέλλη, δεν έχω λόγια να σου πω… Δεν μπορώ να το πιστέψω… Έχασες τον άγγελο σου… Ξέρω τι αγώνα έκανες για αυτό το παιδί… Καλό παράδεισο άγγελε μας.”

Ο 16χρονος Λευτέρης, εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Την Δευτέρα ο Λευτέρης πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη εκτάκτως ξανά, επειδή η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό πυρετό και πάλι.

Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.

Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε απόψε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές: “Καλό σού ταξίδι άγγελε μού θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα”

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news