Νίκος Γερονικόλας: Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια

by newsroom
0 comment

Έφθασε η ώρα να πέσει η αυλαία στη φετινή τουριστική σαιζόν. Μια ξεχωριστή σαιζόν, γεμάτη ιδιαίτερες στιγμές. Δοκιμαστήκαμε όλοι σε δύσκολες συνθήκες, ήδη γνωστές από πέρυσι. Ανακαλύψαμε νέα όρια στην αντοχή και στην αποφασιστικότητά μας. Καταφέραμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, με επαγγελματισμό και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών.

Αξίζουν συγχαρητήρια,
σε όλους τους συντελεστές, που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους που εργάζονται για τον τουρισμό. Όλους τους φίλους που έδωσαν ένα κομμάτι του εαυτού τους προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός μας.

Να χαρίσουμε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης σε χιλιάδες επισκέπτες. Μπορεί να ακούγεται εύκολο και δεδομένο, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Μέσα στην αγωνία και την ανασφάλεια που βιώνει η ανθρωπότητα, αυτές οι λιγοστές στιγμές είναι ανεκτίμητες. Είναι για πολλούς ένα όνειρο.

Μια βαθιά επιθυμία. Μια προαίρεση της ψυχής τους να γνωρίσουν, να ξαναβρεθούν κοντά στο Ελληνικό χαμόγελο. Το χαμόγελο που αποτυπώνεται στα μάτια. Που πηγάζει από την καρδιά. Η πολύτιμη Ελληνική φιλοξενία, που δεν την διδάσκεσαι σε κάποιο σεμινάριο, αλλά την κληρονομείς μέσα από το dna σου.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες απέναντι στους επισκέπτες μας, που μας τίμησαν με την επιθυμία τους να βρεθούν κοντά μας και φέτος. Πάρα τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν, βρήκαν τον δικό τους δρόμο για τα νησιά μας. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news