Ντροπή για το νοσοκομείο Ρόδου.Εκεί που έψαχναν προσωπικό τώρα τους διώχνουν

by newsroom
0 comment

Στο νοσοκομείο Ρόδου προφανώς είτε λένε ψέμματα ή πραγματικά προσπαθούν με χίλιους τρόπους να μας αποτρελάνουν.

Πετάξανε στο δρόμο δύο ανθρώπους με μία αστεία δικαιολογία “υπεράριθμοι εργαζόμενοι”. Πόσα θέλουν για να μας οδηγήσουν στον ψυχίατρο;

όλη μέρα τους ακούμε να λένε δεν έχουμε προσωπικό δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, άλλα προχωράνε σε απολύσεις. Πραγματικά κάτι δεν πάει καλά.

 

Η σχετική ανακοίνωση των υπαλλήλων του νοσοκομείου Ρόδου

Μια σελίδα κλίνει προς το παρόν.. Δώσαμε το 100% για αυτό το Νοσοκομείο και το ευχαριστώ ήταν να πάρουμε μια απόλυση στα χέρια με μια δικαιολογία “υπεράριθμοι εργαζόμενοι” Γελάνε μέχρι και η πέτρες!!! Ο “Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου” Τελικά είναι μόνο στα χαρτια!! Καμία υποστήριξη και καμιά κίνηση για να μας βοηθήσει… Βγήκε μόνο να πει να παρθούν η απολύσεις πίσω.. Μέχρι εκεί… Ζητήσαμε την βοήθεια του Συλλόγου και δυστυχώς λάβαμε αδιαφορία.. Θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αφήσει την παραίτηση τους γιατί δεν είναι ικανή για αυτές τις θέσεις… Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Ρόδου Ρόδου ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΡΌΔΟΥ)

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news