Ο Αντώνης Καμπουράκης τέλειωσε ολοκληρωτικά τον Δημήτρη Ζαννετούλη

by newsroom
0 comment

Αυτό που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης θα το θυμάται για πολύ καιρό ο Δημήτρης Ζανεττούλης. Αφού με ύφος δέκα καρδιναλίων μίλησε για την ΔΕΥΑΡ, τον ανέλαβε μετά ο Αντώνης Καμπουράκης και τον τελείωσε ολοκληρωτικά με επιχειρήματα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζανεττούλης δεν μπόρεσε ούτε δύο λέξεις να ψελλίσει ως απάντηση στον Καμπουράκη. Τι να πεί άλλωστε. Ο Καμπουράκης δεν μιλά ποτέ χωρίς ατράνταχτα στοιχεία και στην περίπτωση Ζανεττούλη υπάρχουν πολλά τέτοια.

Διαβάζω για κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται. Αλήθεια, πόσο αφελείς μπορεί να είναι όσοι τα γράφουν; Το μόνο που δεν μπορεί να μείνει κρυφό, ειδικά σε μικρές κοινωνίες, είναι μία δημοσκόπηση. Για να γίνει πρέπει να ερωτηθούν κάποιοι τηλεφωνικά, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως μόνο κρυφή δεν θα είναι μία τέτοια δημοσκόπηση. Καταλαβαίνω βέβαια τον πόνο τους που δεν τους βγαίνει το…σενάριο, αλλά με τα ψέματα πάλι δεν βγαίνει.

Ο Τηλέμαχος πήρε τ’ όπλο του, μπορούσε να είναι ο τίτλος όσων συμβαίνουν τελευταία. Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη που έβαλε τα γυαλιά σε όσους διαμαρτυρόταν για την κατάσταση που επικρατούσε στους δρόμους της Ρόδου. Μπορεί να μην μιλούσε, αλλά είχε σχέδιο και το ξετυλίγει μέρα με τη μέρα. Ασφαλτοστρώσεις γίνονται, λακούβες επισκευάζονται και έχει και συνέχεια όπως λένε συνεργάτες του. Κάτι ήξερε ο Αντώνης Καμπουράκης που τον τοποθέτησε σε τόσο κρίσιμο πόστο.

Πόνεσε πολύ η ιστορία με το Εθνικό Θέατρο. Το φυσάνε και δεν κρυώνει, όσοι υπεύθυνοι για την κατάντια του και ταυτόχρονα ανεύθυνοι για τα όσα διέδιδαν, πως δεν υπάρχει χρηματοδότηση ή μελέτες για την αποκατάστασή του, είναι σήμερα αναγκασμένοι να αποδόσουν τα εύσημα στον Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντώνη Καμπουράκη για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν. Επιτέλους το Εθνικό Θέατρο θα αποκατασταθεί ολοκληρωτικά γιατί αυτό του αξίζει, όπως αξίζει και στους Ροδίτες. Μαθαίνω ότι τις επόμενες ημέρες θα εκπλαγούν και με τη Νέα Αγορά, γιατί ο Καμπουράκης δεν μιλάει πολύ αλλά κάνει δουλειά.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news