Ο Απόλυτος εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα.

by newsroom
0 comment

Σαν μέσο επαληθευόμαστε καθημερινά για όσα έχουμε αποκαλύψει σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και την Νομαρχιακή του επιτροπή στα Δωδεκάνησα. Κάποιοι θέλουνε πολύ ξύλο, ξύλο και να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ γιατί πολύ απλά του κάνουνε ζημιά.

Η Πολιτική δεν είναι για όλους και σήμερα το να είσαι πολιτικός θέλει κάκαλα. Και αν δεν τα έχεις πρέπει να πας σπίτι σου. Τόσο απλά. Στην Ρόδο όμως, ο κάθε ένας, είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Και αυτοί οι άνθρωποι αύριο θέλουν να είναι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση.Αντιπολίτευση στο συμφέρον τους και το πώς οι ίδιοι θα κερδίσουν, θα ωφεληθούν. Είναι απλά για γέλια και για κλάματα.

Στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ μας διαβάζουν καθημερινά, θα πρέπει λοιπόν να κινηθούν άμεσα και να σταματήσουν να επιτρέπουν συμπεριφορές που μοναδικό σκοπό έχουν τον εξευτελισμό του ΠΑΣΟΚ.Άνθρωποι που τάζουν λαγούς και πετραχήλια χρησιμοποιώντας το όνομα του Ανδρουλάκη και το έχουν κάνει πατσαβουρόχαρτο.

Οφείλουμε να πούμε μπράβο στον Γιώργο Νικητιάδη. Μπράβο του για την στάση που πήρε όταν ερωτήθηκε για τον νέο Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ. Όσο και να τον έχουμε σαν μέσο στήσει στα πέντε μέτρα οφείλουμε σήμερα να του αναγνωρίζουμε την στάση που κράτησε και δεν ενεπλάκη σε θεατρινισμούς και κατινιές.

Ο Παππουράς σήμερα έκανε κολοτούμπες, την μία απειλούσε τον Αντώνη Μαρτίνη με εξώδικο και την ίδια στιγμή στον ραδιοφωνικό αέρα το έπαιρνε πίσω.Εσένα Αντώνη δεν θα σου στείλω, μπορούμε να το προσπεράσουμε;Κινήσεις λανθασμένου εντυπωσιασμού.

Και θα συμφωνήσουμε με τον Αντώνη Μαρτίνη, τι σημαίνει θα σου κάνω εξώδικο γιατί έγραψες τα εσωτερικά της ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ; Ο Μαρτίνης δεν τα φαντάστηκε, δεν ξύπνησε το πρωί και είπε ο ένας πήρε τόσους ψήφους και ο άλλος τόσους ψήφους. Λίγο νωρίτερα είχε βγει στο Τέρη Χατζηιωάννου και τον realvoice 99,5 να μας πει την ίδια παραμύθα.

Θα κινηθεί νομικά σε όσους παραπληροφορούν τον κόσμο με ανυπόστατα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του σε περίεργα σενάρια.Ξεκίνα από την νομαρχιακή κύριε Παππουρά για να δούμε πόσα τα λόγια και πόσα τα φούμαρα.

Μέσα από την αίθουσα δόθηκαν οι πληροφορίες, συνήθως έτσι γίνεται. Τα αποτελέσματα δίνονται από τους ”αγαπητικούς”, τους έννομους και άνομους συμφεροντολόγους του ΠΑΣΟΚ.

Κάπου εκεί στην συζήτηση μπήκε και ο κ. Δημήτρης Ζαννετούλης και έγινε ο κακός χαμός.Η Δημοσιογραφία παράγει το τέλειο ραδιόφωνο.

Ο Ζαννετούλης δεν εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, το προσβάλει, όχι εχθές, όχι σήμερα, αλλά πολύ καιρό πίσω. Άλλωστε δεν το λέμε εμείς του το είπε κατάμουτρα ο Αλέξανδρος Παππουράς. Κάνεις κακό στο ΠΑΣΟΚ.

Η Ροδούλα Λουλουδάκη, δημοσιογράφος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Δήλωσε στον realvoice99,5

“Δεν θα αφήσουμε να πληγωθεί ξανά ο κόσμος μας. Χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο νέος Γραμματέας θα πρέπει να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στο στόχο του”, πρόσθεσε σχετικά η κα Λουλουδάκη.

Δεν γελάμε μόνο εμείς κ. Λουλουδάκη, γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα. Καμία ενότητα, καμία σύμπνοια δεν υπάρχει σε αυτή την νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Διότι ο κάθε ένας λειτουργεί με βάση το προσωπικό του συμφέρον.

Κατά την άποψη μας;

Οι τρικλοποδιές αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον νέο Γραμματέα του Πασόκ δεν θα τον αφήσουν να εργαστεί.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news