Ο Χριστός ξανασταυρώνεται “πολυπολιτισμικά”

by newsroom
0 comment

Γράφει ο Σάββας Πεταλάς

Δικαστική απόφαση επιβεβαίωσε τις “Πολυπολιτισμικές” διώξεις κατά της δημόσιας εκδήλωσης της χριστιανικής πίστης σε εργασιακούς χώρους ενώ οι μουσουλμάνοι επιδεικνύουν και επιβάλουν οπτικά την θρησκευτική τους ταυτότητα στην Αγγλία.

Η έγχρωμη χριστιανή νοσοκόμα Μαρία σύμφωνα με απόφαση Αγγλικού δικαστηρίου εκδιώχθηκε από τη δουλειά της μετά από δεκαετίες προσφοράς διότι επιλεκτικά η διοίκηση και το δντικο προσωπικό του νοσοκομείου ασχολιόντουσαν με το μικρό σταυρό που φορούσε στο λαιμό ενώ την ίδια στιγμή οι μουσουλμάνοι συνάδελφοι της φορούσαν χιτζάμπ, τουρμπάνια, μαντίλες, φυλακτά που διατράνωναν την ισλαμική τους πίστη. Η νοσοκόμα παρά τις πιέσεις , την ρατσιστική σε βάρος της εργασιακή συμπεριφορά αρνήθηκε να απαρνηθεί την εκδηλώση της χριστιανικής πίστης της και γι’αυτό εκδιώχθηκε.

Τώρα που ο ρατσισμός είναι κατά έγχρωμης χριστιανής, Το black live maters είναι για αλλά θέματα; Που είναι οι δικαιωματιστές και οι ευαίσθητοι των ΜΚΟ; Η ουσία είναι ότι στην Ευρώπη οι χριστιανοί λόγω Δημοκρατικών αρχών δεν θίγονται από την πίστη των άλλων.

Αντίθετα οι μουσουλμάνοι όταν γίνουν πολλοί αριθμητικά εκδηλώνουν τη δυσαρέσκεια τους ότι προσβάλλονται από τα σύμβολα των άλλων θρησκειών. Έτσι το νοσοκομείο επειδή οι μουσουλμάνοι συνάδελφοι της και πελάτες δηλαδή τα φράγκα εξέφραζαν παράπονα στοχοποιούνται μόνο οι άλλες θρησκείες πλην Ισλάμ.

Ακόμα και στη Γαλλία που λόγω διαχωρισμού κράτους εκκλησίας σε δημοσίους φορείς απαγορεύονται τα σύμβολα οι μουσουλμάνοι διαφοροποιούνται παρανόμως. Στα γαλλικά σχολεία οι μουσουλμάνοι γονείς έφτασαν σε σημείο στα κυλικεία να ζητούν να υπάρχει μόνο ισλαμική διατροφή χαλάλ γιατί η διαφοροποίηση σκανδαλίζει τα μουσουλμανοπαιδα που είτε τρώνε απαγορευμένα φαγητά με χοιρινό είτε προσβάλλονται. Κάποιοι δήμαρχοι δε έσπευσαν για τις ψήφους των μουσουλμάνων να το πράξουν και ευτυχώς ο πρόεδρος Μακρόν με νομοθεσία τους ακύρωσε

. Φανταστείτε στην Ελλάδα που οι πολιτικοί για τις ψήφους κάνουν τα πάντα αυτά που γίνονται τώρα σε Γαλλία και Αγγλία κατά των μη μουσουλμάνων αν θα γίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Κάποιοι θα πουν ότι υπερβάλλω. Τους υπενθυμίζω ότι κ Καμίνης όταν ήταν δήμαρχος την λειτουργία του αρχιεπισκόπου της μεγάλης Παρασκευής δεν τη μετέδιδε ο δημοτικός σταθμός Αθηναίων γιατί όπως διέρρευσαν προσέβαλε μουσουλμάνους συμπολίτες μας…. Δεν γνωρίζω αν επί κ Μπακογιάννη μεταδίδεται η συνεχίζει την παράδοση Καμίνη….

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news