Ο κ.Κολιού λέει συστηματικά ψέμματα και αγιοποιεί τον Αντώνη Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Έτριβε τα χέρια του ο Αντώνης Μαρτίνης σήμερα.

Είναι τόσο μεγάλη η κατακραυγή που έχει δεχτεί, που έχει ανάγκη τουλάχιστον στην άλλη του ιδιότητα την δημοσιογραφική να του λένε Είσαι θεός Αντώνη μου, είσαι πρώτος Αντώνη μου, είσαι ο number one.

Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Είπε στον καλεσμένο του βγες και πές ότι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ρόδο, είναι αγορασμένα, πουλημένα και μόνο ο skyrodos τηρεί τις αρχές της δημοσιογραφίας και είναι το μόνο μέσο μαζικής ενημέρωσης που είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο.

Κούνια που τους κούναγε και τους ταρακούναγε.

Ακούσαμε τον κ. Κολιού να βγαίνει σήμερα στο skyrodos και να αποκαλεί όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πουλημένα,ότι ξεχωρίζουν σε ποιους θα δώσουν βήμα.

Μάλιστα στον ραδιοφωνικό αέρα έκανε μαθήματα ηθικής και δημοσιογραφίας. Και αφού μας ανέλυσε τις αρχές τις δημοσιογραφίας, της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να πάρει τις απαντήσεις του.

Ξεπέρασε κάθε όριο για να αγιοποιήσει τον φίλο του Αντώνη Μαρτίνη. Πόσα τελικά πήρε ή τι του υποσχέθηκε ο κ. Μαρτίνης για να τον βγάλει το μόνο ανεξάρτητο και ελεύθερο μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Προσωπικά δεν θυμάμαι ο κύριος Κολιού να έστειλε δελτίο τύπου και να μην το παίξαμε

Προσωπικά Δεν θυμάμαι να ζήτησε να βγει στο Πρώτο Ραδιόφωνο και να του είπαμε όχι

Άρα

Οφείλει να βγάλει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον οχετό της κατσαρόλας του και να βγει δημόσια και να ονοματίσει τα μέσα εκείνα που αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν τις απόψεις του. Δεν είναι δυνατόν ο μόνος αξιόπιστος, ο μόνος ανεξάρτητος να είναι ο Μαρτίνης.

Είναι ντροπή να αγιοποιείς τον Μαρτίνη για να του καλύψεις την ανασφάλεια. Ο Μαρτίνης μπορεί να φωνάζει όσο θέλει είμαι πρώτος, είμαι πρώτος.

Από το τέλος μπορεί θα του πω εγώ.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news