Ο Μανώλης αν θέλει να σώσει την πολιτική του υστεροφημία πρέπει να αποχωρήσει

by newsroom
0 comment

Ο Μανώλης Γλυνός έχει σχέδια,πολιτικά σχέδια και θέλει να διεκδικήσει – εξασφαλίσει μία θέση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.Πρέπει να εξασφαλίσει την δουλειά του αδερφού του. Οι κατέχοντες ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χθεσινό Περιφερειακό συμβούλιο, όσοι περιφερειακοί σύμβουλοι του έχουν απομείνει ήταν στα κάγκελα, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους μηνύματα για την στάση του Γλυνού βλέποντας τον να τα ψηφίζει όλα.

Ο Μανώλης τους κορόιδεψε όλους. Δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση. Γνωρίζει ότι το συμφέρον του είναι δίπλα στους νικητές. Και αυτό θέλει να επιτύχει για να μείνει πολιτικά ζωντανός.

Ο ίδιος έχει αφήσει απλήρωτη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες την κοπέλα δημοσιογραφικού μέσου που του έγραφε τα δελτία τύπου. Οι ίδιες πάντα πληροφορίες κάνουν λόγο και για μέσο μαζικής ενημέρωσης που και αυτό έμεινε απλήρωτο μέσω μεσάζοντα.

Ο Μανώλης Γλυνός δεν είναι πλέον αντιπολίτευση, είναι φερέφωνο μιας κατάστασης που συνεχίζει να  εκθέτει τους ψηφοφόρους που από το 40% τον έριξαν στο 14 %.

Πιστεύει ότι ο Ανδρουλάκης θα τον στηρίξει και θα τον στείλει βουλευτή στα Δωδεκάνησα.

Ο Γερονικόλας δεν μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φροντίζει όμως να δίνει μαθήματα αντιπολίτευσης στον Γλυνό. Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν ο Μανώλης Γλυνός εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον Γερονικόλα. Ο ίδιος κατάλαβε πως το πρώην στέλεχος του δεν παίζει κάτω από το τραπέζι. Παίζει με ανοιχτά χαρτιά και κερδίζει.

Ο Μανώλης αν θέλει να σώσει την πολιτική του υστεροφημία πρέπει να αποχωρήσει να αφήσει την σχεδόν νεκρή παράταξη του να ξεψυχήσει και να χαθεί στο πολιτικό χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Στην ερώτηση αν ο Μανώλης θα ήθελε να του γίνει πρόταση να κατέβει σε ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η απάντηση είναι ναι.

Ζει για να το δει να του συμβαίνει.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news