Ο Μανώλης Γλυνός είναι ο καλύτερος Σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής

by newsroom
0 comment

Από το Μιλάνο όπου και βρίσκετε ο Νίκος Κανταρζής μίλησε στην Πρώτη Έκδοση της Ρόδου σχετικά με την χθεσινή τοποθέτηση του Μανώλη Γλυνού στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ας την θυμηθούμε

Σε τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μανώλης Γλυνός τόνισε: «Κι εγώ και η παράταξή μου, δεν είμαστε μικρόψυχοι γι αυτό και θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το Εθνικό Θέατρο αφού σε λίγα χρόνια θα έχουμε ξανά αυτό το στολίδι στο κέντρο της πόλης. Για την β’ φάση του Φράγματος Γαδουρά, είναι ένα έργο το οποίο το χρειάζονται τα χωριά μας και θα δώσει νερό σε περιοχές που έχουν πραγματικό πρόβλημα. Και γι αυτό εκφράζουμε ικανοποίηση» έχοντας μια ένσταση για το ύψος της χρηματοδότησης της σύμβασης. Ωστόσο, δεσμεύτηκε ότι σαν παράταξη θα στηρίξει τα έργα της περιφερειακής αρχής.

Ο Μανώλης Γλυνός δεν είναι μόνο ένας δημοκρατικός άνθρωπος που έχει μία παράταξη στην οποία ο κάθε ένας είναι ελεύθερος δημοκρατικά να αποφασίζει. Είναι ο καλύτερος σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής.
Άλλα λέει στους συμβούλους του άλλα πράττει και πραγματικά προβληματίζομαι. Σε λίγη ώρα θα έχω μια πλήρης εικόνα για όσα έχουν συμβεί στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο και θα τοποθετηθώ.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news