Ο Παναγιώτης Διακοφώτης για τον ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ

by newsroom
0 comment

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου απέστειλαν συγχαρητήρια
επιστολή εκφράζοντας τα θερμά τους συγχαρητήρια
στην ομάδα Α.Σ.Τ. ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ για την άνοδο της στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Μετά από 33 χρόνια, ομάδα της δύναμης της ΕΠΣΔ, αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, γεγονός που μας καθιστά υπερήφανους.
Με σκληρή και μεθοδική δουλειά μπορούν να επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι, όσο δύσκολοι μπορούν να φαντάζουν στο ξεκίνημα, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Συγχαρητήρια
στη Διοίκηση, στους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς και σε όλες τις αθλήτριες που ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους με απόλυτη επιτυχία. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και αντικατοπτρίζει τη σταθερή προσήλωση στο στόχο των αθλητριών, των προπονητών και του συνετού προγραμματισμού της διοίκησης που όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Χρέος δικό μας και όλων μας, να στηρίξουμε την ομάδα Α.Σ.Τ. ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ, ώστε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να έχουν μια αξιόλογη παρουσία και να πρωταγωνιστούν. Η διοίκηση της ΕΠΣΔ εύχεται καλή δύναμη στη νέα πρόκληση της Α’ Εθνικής Κατηγορίας και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news