Ο Σταμάτης Μαργέλος απαντάει στον Αλέξανδρο Κολιάδη. Ποιος είσαι εσύ;

by newsroom
0 comment

Tην δική του Καυστική απάντηση έδωσε ο Σταμάτης Μαργέλος στον Αλέξανδρο Κολιάδη σχετικά με την ανάρτηση του. Ο Αλέξανδρος Κολιάδης είχε αναρτήσει

Θέλει μαγκιά να βγαίνεις να μιλάς…γνωρίζοντας ότι πρέπει να κανεις μεγάλη προσπάθεια με ρίσκο να εκτεθεις(Εσυ)….και πρέπει να είσαι μεγας ξεφτιλας να χλευάζεις την όποια “δυσκολία”συνανθρώπου σου (Αυτοι)..
Μπορεί να μη συμφωνώ στα 9 από τα 10 που κανείς και λες (Εσυ)…Μπορεί να υπάρχει και αντιπάθεια μεταξύ μας. Μπορεί να το προχωρησες και ένα βήμα παρακάτω (ξέρεις εσύ!!)….αλλά η ξεφτίλα και η μαλ@@@ια καποιων “παρουσιαστών” τηλεοπτικών εκπομπών έχει και τα όρια της(αυτοί)
Τώρα, το πως θα αντιδράσουμε και αντιμετωπισουμε τέτοια θέματα είναι στο χέρι μας (ΕΜΕΊΣ)…

O Σταμάτης Μαργέλος του απάντησε

Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να ξέρεις ότι θα δεχτείς κριτική, ότι θα σε σχολιάσουν για ό,τι πεις και κάνεις. Δεν θέλει μαγκιά για να μιλάς, αλλά θέλει περιεχόμενο στα λόγια σου, όπως και αν τα εκφράσεις αυτά. Η σάτιρα στην πολιτική και στα κοινά είναι ευπρόσδεκτη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Και με τη σάτιρα που δέχτηκα γέλασα, την εκτίμησα και την κατάλαβα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποιος είσαι ΕΣΥ και ποιοι είστε ΕΣΕΙΣ που λες ότι έχουμε αντιπάθεια μεταξύ μας, που πετάς υπονοούμενα για το «ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ» και προσπαθείς τάχα να με υπερασπιστείς για να πάρεις LIKE μειώνοντάς με ταυτόχρονα;
Για να ξεκαθαρίσουμε, εγώ μαζί σου δεν έχω τίποτα. Αν έχω κάποια δυσκολία μπορώ να την αντιμετωπίσω μόνος μου και ότι έχω να πω βγαίνω να το πω μόνος μου, όπως είδες κιόλας. Κάνεις τον κόσμο να νομίζει ότι με υπερασπίζεσαι, λες και είμαι κάποιος ανυπεράσπιστος, μόνο για να πάρεις τις αντιδράσεις τους στο ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. Αλλά, η ανθρωπιά και η πολιτική δεν μετριέται σε λάικ.
Σε παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς μια ιστορία να είσαι πιο προσεκτικός. Δεν θα δεχτώ ξανά από ΕΣΕΝΑ ούτε υπονοούμενα και ούτε να με μειώνεις εμμέσως. Και η ανοχή έχει τα όρια της Mister.
ΥΓ. Ο άνθρωπος κάνει τη θέση, όχι η θέση τον άνθρωπο. Διότι όταν φύγεις από τη θέση έρχεσαι στην πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news