Ο Σταμάτης Μαργέλος για την εκλογή του Νίκου Μουτσάκη στην θέση του Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

by newsroom
0 comment

Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται. Σεβασμός στον εαυτό μας, στο καταστατικό και στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Το θεωρώ υποτιμητικό να έρχονται να μας κουμαντάρουν εν έτει 2022 τα γραφεία του εκάστοτε προέδρου. Πάντα ήμουν κόντρα σε αυτά.

Το θεωρώ υποτιμητικό να έρχεται ο Γιώργος Νικητιάδης και να θέλει να μας κουμαντάρει. Έλειπε 10 χρόνια από το κόμμα, οι συνεργάτες του όλοι ανεξαιρέτως στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όχι μόνο δεν μας ψήφισαν, αλλά ήταν και κόντρα μας και ξαφνικά θέλει να γίνει ο αρχηγός μας. Αυτά αλλού, εκεί που τους παίρνει.

Έχουμε δώσει το αίμα μας, το χρόνο μας και το χρήμα μας για αυτό το χώρο. Αυτοί ό,τι έδωσαν το έδωσαν ιδιοτελώς.

Ο σημερινός γραμματέας της Νομαρχιακής συμβολίζει την ανεξαρτησία, δεν είναι υποχείριο των υποψήφιων βουλευτών και των γραφείων των Αθηνών, όπως ο υπάλληλος Βασίλης Πανάγου, ο οποίος αν δεν υπήρχαμε εμείς δεν θα υπήρχε.

Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να επιλέγει τους υποψήφιους βουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες; Μάλλον ζει στον κόσμο του.
Ο σημερινός γραμματέας συμβολίζει το νέο, το Νίκο Ανδρουλάκη (αυτή ήταν η εντολή του) και την Επανάσταση. Ναι, Επανάσταση, κερδίσαμε το κατεστημένο της Ρόδου άλλη μια φορά, αυτό που δεν θέλει και δεν ψηφίζει ο κόσμος.

Ο σημερινός γραμματέας συμβολίζει όλους εμάς που έχουμε μείνει πιστοί στις αξίες μας και δεν τα παρατήσαμε όταν ήρθαν τα δύσκολα.Ο σημερινός γραμματέας συμβολίζει τον τόπο του, διότι ζει και εργάζεται εδώ.

Σεβασμός στον Βάιο Καλοπίτα ο οποίος έβαλε τα στήθια του μπροστά και μας φιλοξενούσε τόσο καιρό, βάζοντας χρήματα από την τσέπη του.

Σεβασμός στον αγωνιστή Αλέκο Παππουρά που θέλατε την υποστήριξη του αλλά το τι του σέρνατε πισώπλατα ένας θεός το ξέρει.
Σεβασμός στην πλειοψηφία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον αείμνηστο Δημήτρη Κρεμαστινό, τον Γιάννη Παρασκευά και τον Γιάννη Καμπούρη για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν.

Και τα συγχαρητήρια μου στις/στους 7 αγωνίστριες και αγωνιστές που πήγαν κόντρα στο κατεστημένο. Και στους υπόλοιπους που μας ψηφίσαν και ήταν παρόντες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news