Ο Σταμούλης στον Διαγόρα!

by newsroom
0 comment

Τρομερές εξελίξεις στο χώρο του τοπικού μπάσκετ… Το ”ντόμινο” σε όλα τα επίπεδα είναι πρωτοφανές, με τον πρόεδρο της Καλλιθέας Θανάση Σταμούλη να αναλαμβάνει επικεφαλής της διοικητικής επιτροπής του Διαγόρα, έχοντας μάλιστα μαζί του και τον Άρη Γυφτάκη.

Μετά το ”ναυάγιο” στις συζητήσεις με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Θανάσης Σταμούλης μετακομίζει στον ”γηραιό” και μαζί με τον Στάμο Καράβα, τον Άρη Γυφτάη και τον Γιάννη Ευθυμίου θα ”τρέξουν” τη νέα προσπάθεια. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία σημαντική συσπείρωση δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα, αφού ο Θανάσης Σταμούλης όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες στο τοπικό μπάσκετ, έχοντας ανεβάσει την Καλλιθέα στη Γ’ Εθνική.

Μετά τις συζητήσεις που έγιναν με τον Στάμο Καράβα και τον Γιάννη Ευθυμίου, ο Θανάσης Σταμούλης ”ντύνετα” στα ”κυανέρυθρα” και συστρατεύεται με τον ”γηραιό’

.Η ανακοίνωση:

”Επικεφαλής της διοικητικής επιτροπής μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρα 1905 αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Σταμούλης με συνεργάτες τον Κ. Στάμο Καράβα , κ. Άρη Γυφτάκη και τον κ. Γιάννη Ευθυμίου. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν και τους καλωσορίζουμε στον ιστορικό Διαγόρα”.

https://www.12sports.gr/

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news