Ο Τράγος είχε ψυχή για κάποιους ο οδηγός ταξί όχι

by newsroom
0 comment

Η ανευθυνότητα εχθές οδήγησε έναν νεαρό οδηγό ταξί να πληρώνει από το μεροκάματο του το τροχαίο με τους τρεις τράγους. Αυτό που διαβάσαμε σε σχόλια δεν είναι η συμπαράσταση προς τον οδηγό του ταξί αλλά τα καημένα τα ζώα που χάσανε την ζωή τους.

Τι δουλειά είχανε όμως οι τρεις τράγοι που έκοβαν βόλτες στην Ρόδου Λίνδου; Eίναι τελικά η Ρόδος Λίνδου τόπος βοσκής ανεπιτήρητων ζώων; Είναι η Ρόδος Λίνδου λιβάδι βοσκής;

Τι θα λέγαμε σήμερα αν ο οδηγός ταξί είχε χάσει την ζωή του; Ti θα λέγαμε σήμερα αν ο οδηγός ταξί είχε μέσα πελάτες που είχαν χτυπήσει;

H Ρόδος Λίνδου είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας και όχι δρόμος για να πηγαίνει ο οδηγός αργά. Άρα όταν το ζωό εμφανιστεί μπροστά σου οι πιθανότητες να μην δημιουργηθεί τροχαίο είναι ελάχιστες.

Είναι λυπηρό να στήνεις τον οδηγό ταξί στα τρία μέτρα και να αθωώνεις τον βοσκό που το άφησε ελεύθερο. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες τα ζώα δεν είχαν ιδιοκτήτη διότι δεν έφεραν ταμπελάκι.

Σίγουρα δεν φταίει το ζώο, σίγουρα όμως δεν φταίει και ο οδηγός ταξί που χάνει την σεζόν γιατί η ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη των ζώων το άφησε να γίνει επικίνδυνο.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news